Μέρες και έργα του Βαρδινογιαννισμού (VIDEO)

Μέρες και έργα του Βαρδινογιαννισμού (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί. Μπορεί τα τελευταία χρόνια η χούντα να είναι κατακόκκινη, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν είχε επί πολλές σεζόν πράσινο χρώμα. Το πέρασμα του Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να πλήττεται βάναυσα στη διαδικασία. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1985, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον…Εθνικό.

Μην απορείτε. Τα πλοκάμια του Βαρδινογιαννισμού είχαν αλώσει πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η άλλοτε ισχυρή του Πειραιά. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Εθνικό στο ΟΑΚΑ και φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δίντσικο. Εκείνος κέρδισε το πέναλτι που αξιοποίησε ο Εστερχάζι, εκείνος σκόραρε έπειτα από κόρνερ του Ούγγρου άσου με κοντινή κεφαλιά και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για πολλά περισσότερα τέρματα.

Το πρόβλημα φάνηκε όταν τραυματίστηκε ο διαιτητής Κουκουλάκης (πατέρας του σημερινού) και κλήθηκε να τον αντικαταστήσει ο πρώτος βοηθός, Παναγιωτάκης και ορίστηκε ως βοηθός – δεν υπήρχε τότε τέταρτος – ο Γιακουμάτος. Η ομάδα του Εθνικού διαμαρτυρήθηκε, επιχείρησε να φύγει από το γήπεδο, αλλά στο τέλος να μείνει και να μην παίζει ποδόσφαιρο. Όταν οι παίκτες της ΑΕΚ έτρεξαν να πάρουν τη μπάλα, άρχισαν οι διαπληκτισμοί.

Το αποτέλεσμα ήταν το παιχνίδι να ξεκινήσει μέρα και να τελειώσει νύχτα, έπειτα από καθυστέρηση δύο ωρών και μεγάλης έντασης. Σε ένα άλλο παράδοξο της εποχής, η ΑΕΚ αναγκάστηκε να αγωνιστεί δίχως τους διεθνείς Μαύρο και Μανωλά! Αλλά έστω κι έτσι, κατάφερε να νικήσει και να κόψει το αήττητο σερί επτά αγώνων του Εθνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X