Αύριο η απόφαση για την προσφυγή Μαλάτου κατά ΕΠΟ

Πλήρης αβεβαιότητα για Κύπελλο και Play Offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει γνωστή η τύχη που είχε η προσφυγή του Ανδρέα Μαλάτου κατά της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, την οποία ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ θεωρεί παράνομη όπως και την τροπολογία του Σταύρου Κοντονή η οποία την νομιμοποίησε.

Στη σημερινή εκδίκαση έδωσε το “παρών” ο κ.Μαλάτος συνοδευόμενος από τον νομικό του σύμβουλο, Γιώργο Παναγόπουλο. Οι δύο τους ζήτησαν την έκδοση προσωρινής διαταγής ώστε να διοριστεί νέα προσωρινή διοίκηση έχοντας ως σκοπό μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να διενεργηθούν εκλογές στην ΕΠΟ.

Εκτός του Ανδρέα Μαλάτου, το “παρών” στη σημερινή εκδίκαση έδωσαν οι εκπρόσωποι της ΑΕ Ηρακλείου. Αυτοί υποστήριξαν ότι ο κ.Μαλάτος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή καθώς δεν είναι μέλος του και έχει διαγραφεί λόγω μη πληρωμής των συνδρομών του. Ωστόσο, αυτό το επιχείρημα ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ το αντέκρουσε με ένα έγγραφο στο οποίο επιβεβαιώνεται ότι είναι μέλος του συλλόγου. Η ΑΕ Ηρακλείου -με τη σειρά της- υποστήριξε ότι το έγγραφο αυτό το χορήγησε εκ παραδρομής.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας υπήρξε ένταση με τον πρόεδρο της ΑΕ Ηρακλείου να κατηγορεί τον Ανδρέα Μαλάτο ότι εκμεταλλεύτηκε το σωματείο, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ, κάνοντας χρήση των κανονισμών, να του επιβάλει την ποινή της διαγραφής του.

Οι δικηγόροι της ΕΠΟ υποστήριξαν ότι η Διοικούσα Επιτροπή έχει οριστεί νόμιμα από τη FIFA, με την Ελληνική Κυβέρνηση να την έχει νομιμοποιήσει με την τροπολογία του Σταύρου Κοντονή.

Ο Ανδρέας Μαλάτος δέχθηκε να μην διοριστεί νέα διοίκηση και να παραμείνει αυτή στην ηγεσία του ποδοσφαίρου μέχρι και τις 9 Ιανουαρίου, όταν και θα εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Ωστόσο υπογράμμισε ότι στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να λαμβάνει δεσμευτικές αποφάσεις.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X