Γιόρτασε με γκολ τη δεκαετία του (VIDEO)

Γιόρτασε με γκολ τη δεκαετία του (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν επιχειρήσει κάποιος να προσμετρήσει και να συγκρίνει τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, τότε είναι βέβαιο πως θα συναντήσει πολλά σπουδαία ονόματα, αλλά θα τα προσπεράσει όλα για να βρει τον καλύτερο: τον μοναδικό Τόνι Σαβέβσκι, έναν παίκτη κόσμημα που έγινε ένα με την Ενωση και δεν έπαψε σχεδόν ποτέ να την υπηρετεί.

Τέτοιες μέρες του 1998, ο Τόνι Σαβέβσκι και η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρταζαν τα δέκα χρόνια από τον ερχομό του στην ομάδα. Η τότε διοίκηση έβγαλε ειδική επετειακή μπλούζα, υπήρχαν κάποιες τιμητικές εκδηλώσεις, αλλά η ομάδα παρέπαιε. Είναι ενδεικτικό, πως το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα στην Καβάλα η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1. Ο Τόνι πάντως, πρόλαβε να σβήσει το κεράκι, σκοράροντας ένα όμορφο γκολ με μονοκόμματο βολέ.

Συνολικά, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει και να τιμήσει τον Σαβέβσκι (όπως και άλλες τεράστιες μορφές της ιστορίας της) όπως του έπρεπε. Δεν είναι τυχαίο, πως ο Τόνι βίωσε τη φθορά της Ενωσης και έγινε σανίδα σωτηρίας για τη διοίκηση έπειτα από λίγα χρόνια, όταν σε μία νύχτα κλήθηκε να βγάλει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και να γίνει προπονητής για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X