«Φωτογράφισε» ΑΕΚ ο πρόεδρος της Έρεμπρο

«Φωτογράφισε» ΑΕΚ ο πρόεδρος της Έρεμπρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τον Ιανουάριο, για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της Έρεμπρο σε δηλώσεις που έκανε σε σουηδικό μέσο, παραδέχεται πως θα αποχωρήσει από την ομάδα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Σίμον Άστρομ τόνισε στην «fotbolltransfers»: Ο Αϊντάρεβιτς δεν προπονείται με την ομάδα πλέον, δεν έχει συμβόλαιο και έχει πάρει μερικές μέρες άδεια. Η απόφαση έχει παρθεί από το τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Ο Αστρίτ έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους την περίοδο που βρίσκεται εδώ. Τώρα μένει να δούμε αν θα βρει κάτι το οποίο να το βρίσκει ενδιαφέρον. Θα δούμε.Υπάρχει έντονη φημολογία και ενδιαφέρον, όμως δεν ξέρω να σας πω ακριβώς σε τι σημείο βρίσκεται η υπόθεση. Πάντως, έχω μιλήσει μαζί του και ξέρω πάνω-κάτω πως βλέπει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Το καλό στη σχέση με τον Αστρίτ, είναι ότι είναι ανοιχτός απέναντί μας. Μιλάμε πολύ και νιώθουμε άνετα και γι’αυτό δεν έχουμε ορίσει κάποια καταληκτική ημερομηνία σχετικά με το μέλλον του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X