Η ζούγκλα της Τούμπας, το πρώτο του Σίμου, η αποθέωση στον Ηλία (VIDEO)

Η ζούγκλα της Τούμπας, το πρώτο του Σίμου, η αποθέωση στον Ηλία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί έδειξαν να πέφτουν από τα σύννεφα φέτος με τη δολοφονική φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε από τη θύρα 4 στην πρόσφατη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, για όσους δεν ξεχνούν, η Τούμπα είναι μια έδρα όπου παραδοσιακά επικρατούν συνθήκες ζούγκλας. Όπως εκείνες που συνάντησε η Ενωση στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 2004.

Η ΑΕΚ με τον Σάντος στον πάγκο έπαιξε τρομερή μπάλα. Είχε δοκάρι με τον Κατσουράνη, πολλές ευκαιρίες και τελικά κατάφερε να προηγηθεί με κοντινή κεφαλιά του Σίμου Κρασσά, έπειτα από γύρισμα του Λυμπερόπουλου. Ηταν το πρώτο γκολ του Κύπριου μεσοεπιθετικού με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος, καθώς είχε προηγηθεί ένα γκολ στη Ρωσία επί της Ζενίτ.

Ωστόσο, η συνέχεια ήταν φρικιαστική. Τα αντικείμενα έπεφταν βροχή, ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς, στην αναμπουμπούλα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε με τον Φουτσίνι (από συνδυασμό των Ουντέζε, Μαλαδένη, που φόρεσαν τα «κιτρινόμαυρα»). Η μέρα πάντως είχε άλλο συνδετικό κρίκο, με τον Ηλία Ατματσίδη να μπαίνει στο ημίχρονο στη θέση του Τοχούρογλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά να αποθεώνεται από τους Ενωσίτες που ταξίδεψαν στην Τούμπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X