Το μοναδικό συναπάντημα με τον Χαραυγιακό (VIDEO)

Το μοναδικό συναπάντημα με τον Χαραυγιακό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια τεράστια ιστορία 92 ετών, είναι εύλογο η ΑΕΚ να έχει βρεθεί αντιμέτωπη με πολλές ομάδες. Μεγάλες, μικρές, κάποιες που δεν υπάρχουν πια, κάποιες που έζησαν το δικό τους διάστημα δόξας. Κάπως έτσι, μια μέρα σαν σήμερα του 1990, η Ενωση είχε το μοναδικό συναπάντημα της τον με τον ιστορικό Χαραυγιακό, ομάδα που εκείνα τα χρόνια μεσουρανούσε στη Β’ Εθνική και σε αρκετές χρονιές διεκδίκησε την άνοδο της στη μεγάλη κατηγορία. Οι σχέσεις των δύο ομάδων ήταν καλές και λόγω της απόκτησης του Σταύρου Σταματή, λίγα χρόνια νωρίτερα.

Αν και οι αναμετρήσεις ήταν διπλές, η ΑΕΚ πήγε στο γήπεδο της Ηλιούπολης με την καλή της 11άδα. Και μπορεί για ένα ημίχρονο να ζορίστηκε και να απαιτήθηκε σε 1-2 περιπτώσεις, αλλά στο δεύτερο έκανε…πάρτι. Δύο υπέροχα γκολ από τον Σαβέβσκι και ένα από τον Χριστοδούλου, τέλειωσαν την υπόθεση πρόκριση και έδωσαν τη δυνατότητα να μπει στο τέλος ο Σταματής για το μπιζάρισμα από τον κόσμο του Χαραυγιακού. Μπόνους στο video που σας παρουσιάζουμε, η κοινή παρουσία των Γιδόπουλου και Ψωμιάδη (προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής) στις εξέδρες του γηπέδου της Ηλιούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X