Ντέμης: «Η ΑΕΚ έχει χάσει έδαφος για τον τίτλο, δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο»

«Μπηχτή» Ντέμη για Γκαγκάτση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα πήρε δημόσια θέση για την ΑΕΚ και την εικόνα της, ενώ έκανε και γενικότερα ένα σχόλιο-ανάλυση για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Ο Ντέμης μάλιστα τόνισε για την ΑΕΚ ότι έχει χάσει έδαφος στην «μάχη» του τίτλου και ότι δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά ότι έγραψε στα social media.:

«Δεν θυμάμαι πολλά πρωταθλήματα που οι φίλαθλοι και των 4 μεγάλων ομάδων να είναι δυσαρεστημένοι από τον Νοέμβριο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η 12η αγωνιστική είχε σύνολο 25.192 εισιτήρια, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ – μετά από νίκη επι της Φιορεντίνα – να παίζουν στην έδρα τους!

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αν και χάθηκε η πρόκριση στους ομίλους του C.L., είναι σαφώς λιγότερο δυσαρεστημένοι και αυτό έχει να κάνει με το ότι κέρδισε και τα 3 ντέρμπι, εκ των οποίων τα 2 άνετα. Εξακολουθεί όμως να στηρίζεται η απόδοση της ομάδας στα κέφια και τις ικανότητες των καλών μεσοεπιθετικών ποδοσφαιριστών που διαθέτει.  Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκτήσει ακόμη συνοχή. Έχει αλλάξει ήδη 3 προπονητές και όσο ο κ. Μπέντο δεν αισθάνεται σίγουρος για την θέση του, το να δέσει η ομάδα του εξαρτάται από τα αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός, η ομάδα που στηρίζει τους προπονητές της, δεν έχει καμία σταθερότητα στην απόδοση του και πλέον το να λήξει η συνεργασία με τον κ. Στραματσόνι είναι κάτι που γυρίζει στο μυαλό της διοίκησης.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει προπονητή, έχει χάσει την κορυφαία μεταγραφή της για φέτος (βάση καριέρας) και δεν αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο. Έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και ο κόσμος περιμένει να δει τη δουλειά του κ. Μοράις.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές. Νέος προπονητής που ήρθε από τις ακαδημίες, με καλά δείγματα από πέρσι, νεανική ομάδα, ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάποια ατυχή αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα όταν χτίζεις μία νέα ομάδα. Όλο αυτό θα έπρεπε να προστατευτεί. Οι αναφορές για την διαιτησία αρκετά συχνά από την διοίκηση αλλά κυρίως από τον προπονητή της ομάδας δεν βοηθούν καθόλου στο να χτίσεις μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Αντιθέτως δημιουργούν νευρικότητα και άλλοθι στους ποδοσφαιριστές και στους φιλάθλους της ομάδας. Το να έχει πρόβλημα ο προπονητής με έναν παίκτη είναι φυσιολογικό, συμβαίνει και λύνεται. Αλλά όταν σπάσει ένα παράθυρο του σπιτιού σου, δεν γκρεμίζεις ούτε το σπίτι ούτε το δωμάτιο για να το χτίσεις από την αρχή. Απλά το αλλάζεις. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να το ξεπεράσει γιατί μας άρεσε αυτό που βλέπαμε.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος κυριαρχούσε η άποψη ότι οι 4 μεγάλες ομάδες θα παλέψουν στα ίσα για τον τίτλο και ότι έχουν μεγαλώσει την ψαλίδα από τις υπόλοιπες.
Τώρα, 3 μήνες μετά, το πρωτάθλημα έχει ήδη τελειώσει. Αυτό λέει η λογική. Δεν έχει όμως και πολύ σχέση η λογική στο ποδόσφαιρο μας νομίζω…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X