ΑΕΚ: Ποίημα αποχαιρετισμού του «μικρού» (VIDEO)

ΑΕΚ: Ποίημα αποχαιρετισμού του «μικρού» (VIDEO)

Το τελευταίο γκολ του Δημήτρη Σαραβάκου με την ΑΕΚ, έχοντας έρθει από τον πάγκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Σαραβάκος μπορεί να υπήρξε παραδοσιακά ένας μεγάλος αντίπαλος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά στα δύο χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ είχε μόνο καλές αναμνήσεις. Ηταν εκείνος που οδήγησε στην πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τα δύο γκολ επί της Ρέιντζερς και συνολικά σκόραρε 22 φορές σε 47 ματς πρωταθλήματος, δύο φορές σε δέκα ευρωπαϊκά ματς και επτά φορές σε 17 παιχνίδια κυπέλλου.

Το τελευταίο του γκολ – και τι γκολ – με τη φανέλα της ΑΕΚ, σημειώθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1995. Η Ενωση υποδέχθηκε τον Ηρακλή στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το κύπελλο και είχε ζοριστεί αρκετά, έπειτα από πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η σέντρα του Στέλιου Μανωλά από τα δεξιά είχε αποδέκτη τον μεγάλο μικρό του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκείνος με μονοκόμματο βολέ την έστειλε στα δίχτυα του Ηρακλή, χαρίζοντας στο φινάλε του ακόμα μια νίκη για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X