Ο Γιώργαρος καθάριζε πάντα (VIDEO)

Ο Γιώργαρος καθάριζε πάντα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επισκέψεις της ΑΕΚ στην έδρα του Πανιωνίου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Πρόκειται για ένα γήπεδο που ξεχειλίζει από κόμπλεξ εναντίον της Ενωσης και πάντα επιχειρείται να δημιουργηθούν ζητήματα. Οι αναμετρήσεις έχουν πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως αυτή που σημειώθηκε μια μέρα σαν σήμερα του 1987.

Ηταν η χρονιά που με τον Τόζα Βεσελίνοβιτς στον πάγκο, έχοντας επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια και με σημαντικές μεταγραφικές ενισχύσεις (Νίλσεν, Βασιλάκος, αλλά κυρίως ο Γιώργος Σαββίδης από την Ομόνοια) η ΑΕΚ διεκδίκησε ως το φινάλε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το πρώτο χάθηκε από τα ούρα του Τσίγκοφ, το δεύτερο από τη δωροδοκία Κοσκωτά. Ο «κουμπάρος» ήταν σημείο αναφοράς και το έδειξε και σε αυτό το ματς.

Στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ειχε την τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε πέναλτι που κέρδισε ο Πατίκας, αλλά ο Καραγκιοζόπουλος νικήθηκε από τον Μανίκα. Δέχτηκε γκολ από καθαρό επιθετικό φάουλ στον Παπαδόπουλο που εκμεταλλεύθηκε ο Γιούρισιτς, αλλά είχε ψυχικά αποθέματα και πήρε τον βαθμό με τον Σαββίδη να σκοράρει λίγο πριν το φινάλε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X