ΑΕΚ: Ρεσιτάλ Βασιλομπίλαρου και τρίμπαλο στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

ΑΕΚ: Ρεσιτάλ Βασιλομπίλαρου και τρίμπαλο στον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Χατ-τρικ του Βασίλη Δημητριάδη σε ένα ημίχρονο και εύκολη νίκη της ΑΕΚ, μια από τις 17 σε ισάριθμα εντός έδρας ματς στον δρόμο για τον τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Λιβάγια, μαζί με τον Ολιβέιρα, έχουν δώσει άλλη οντότητα στην επίθεση της ΑΕΚ. Οπως τις εποχές που η Ενωση είχε στην γραμμή κρούσης ένα «τανκ», μια μηχανή παραγωγής γκολ, όπως είχε βρει στο ξεκίνημα της δεκαετίας του ΄90 στο πρόσωπο του Βασίλη Δημητριάδη. Ο Βασιλομπίλαρος σύμφωνα με τον εκπληκτικό ΦΚ και τον Δικέφαλο, έκανε πράγματα και θαύματα. Όπως αυτά που πέτυχε μια μέρα σαν σήμερα του 1992, όταν νίκησε μόνος του τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε μια περίοδο που το γήπεδο της ήταν άβατο για κάθε αντίπαλο. Χαρακτηριστικό εκείνης της πορείας ήταν ότι και οι τρεις μεγάλοι αντίπαλοι της Ενωσης, (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός είχαν επισκεφθεί τη Νέα Φιλαδέλφεια με αυτή τη σειρά) έχασαν με το ίδιο σκορ, το 3-1, και δέχθηκαν και οι τρεις γκολ στο πρώτο λεπτό!

Τρία γκολ του «Βασιλομπίλαρου» στο 1′ (με πέναλτι που κέρδισε ο Σλίσκοβιτς) στο 25′ (με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Γκάμπριτς) και στο 41′ (με σουτ από το ύψος της περιοχής) έβαλαν την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ και ο ΠΑΟΚ απλά μείωσε σε 3-1 με τον Λαγωνίδη στο 63′. Ο Βάιος Καραγιάννης και ο Πλίτσης αποβλήθηκαν για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα μετά τη διαμόρφωση του τελικού σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X