Το κενό του Βασιλειάδη και η παρουσία Σάκοτα-Μιλόσεβιτς

Είναι ανώτερη από πέρυσι και... φαίνεται!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Πολωνία, για το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα, αλλά και να πορευτεί στα επόμενα παιχνίδια της, δίχως έναν από τους πιο ποιοτικούς-επικίνδυνους παίκτες του ρόστερ. Ο Κώστας Βασιλειάδης θα λείψει για τις επόμενες 20 μέρες και αυτό μόνο στα… ψιλά δεν περνάει εντός των τειχών. Αφενός γιατί ο «Βάσκος» είναι εκ των ηγετών του συνόλου, αφετέρου γιατί πρόκειται για παίκτη με κομβική θέση στο παιχνίδι της ομάδας. Έτσι, μοιραία ο Γιούρι Ζντοβτς θα πρέπει να αναζητήσει λύσεις μέσα από το σύνολο, ώστε να βρει τον τρόπο να καλύψει το κενό του.

Τούτη τη στιγμή και ενόψει της «μάχης» στην Πολωνία, η πιο ξεκάθαρη λύση φαντάζει αυτή του Ντούσαν Σάκοτα, μαζί με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς στη θέση «3». Ο αρχηγός διακρίνεται για το πολύ αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια, ενώ την ίδια στιγμή είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ΑΕΚ. Παράλληλα, ο «Μίνια» έρχεται από τον πάγκο και μπορεί να ανταπεξέλθει στη θέση «3», καλύπτοντας την ίδια στιγμή και πάνω από μία θέσεις.

Η αναμέτρηση επί πολωνικού εδάφους θα είναι ένα πρώτο τεστ, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα προσπαθήσει να «ματσάρει» την απουσία του Βασιλειάδη ο Ζντοβτς, με την ΑΕΚ να μην έχει πολυτέλεια χρόνου προκειμένου να αναλύσει το τι συνέβη στο ΣΕΦ, αλλά και το πώς θα καλύψει τις απουσίες.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X