Γυρίζει τον διακόπτη και… ανασαίνει (19:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Αλμέιδα: «Δεν είμαστε εκτός στόχων, πάμε για νίκη στην Τούμπα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μοράις και η ΑΕΚ βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Το -9 από την κορυφή, τα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και το αρνητικό κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων, δημιουργούν κάθε άλλο παρά… συνθήκες πρωταθλητισμού στην Ενωση.

Όμως απόψε η ΑΕΚ καλείται επιτέλους να γυρίσει τον διακόπτη. Kόντρα στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (19:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις τελευταίες άσχημες εντυπώσεις με μια εμφατική νίκη και πειστική εμφάνιση.

Ο Μοράις για απόψε έχει ξανά αρκετά προβλήματα. Ο Λέσκοτ… χαιρέτισε οριστικά και θα λείπουν οι Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Βάργκας και Ντίας.

Ετσι, στην 11αδα θα είναι ο Ανέστης κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Γκάλο, αριστερό μπακ ο Ντίντακ, στα στόπερ ο Κολοβέτσιος με τον Λαμπρόπουλο, κόφτης ο Σιμόες, ο Γιόχανσον με πιο προωθητικό ρόλο κοντά στον Μάνταλο που θα είναι οργανωτικός μέσος, στα δύο άκρα της επίθεσης ο Πατίτο και ο Αραβίδης και σέντερ φορ ο Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ μετά από 8 ματς στην Super League είναι στην 5η θέση, εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή και στόχος είναι από… σήμερα να ξεκινήσει αντεπίθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X