ΑΕΚ: Είχε... Καίσαρα και μαγκιά (VIDEO)

ΑΕΚ: Είχε... Καίσαρα και μαγκιά (VIDEO)

Αντρίκειο διπλό για την ΑΕΚ που πέτυχε το γκολ της νίκης με πέναλτι του Σέζαρ στο 72’ παίζοντας με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιρίλο στο 38’!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2006-07 ήταν ιδιαίτερη για την ΑΕΚ. Ηταν μια χρονιά που είχε τα μεγαλεία του Τσάμπιονς Λιγκ, την επική νίκη επί της Μίλαν και την…παρθενιά της Λιλ, είχε τη σφαλιάρα στο Χαϊδάρι από την τοπική ομάδα, είχε τη δημιουργία μιας ομάδας υπό τον Φερέρ που προσπαθούσε να μάθει στα ψηλά. Για να συμβεί αυτό, πολλές φορές ήταν σημαντικό πως η ΑΕΚ έβγαλε μαγκιά και είχε ορισμένους παίκτες μεγάλης ποιότητας, όπως υπήρξε αναμφίβολα ο Ζούλιο Σέζαρ.

Οσα έγιναν μια μέρα σαν σήμερα στο Αιγάλεω (μεσορανούσε τότε, με τον μπαμπά Σπάθα να λέει το γνωστό ρητό) να αποτελεί επίδειξη δύναμης και πάθους από εκείνη την ΑΕΚ. Ηταν ένα ματς, που όλα πήγαιναν στραβά και ανάποδα, αλλά η Ενωση κατάφερε να βγει νικήτρια. Μετρήστε ζητήματα: αποχωρήσεις των Εμερσον και Μαντούκα λόγω τραυματισμών, ανόητη αποβολή του Τσιρίλο και πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός φάσης με το σκορ στο 1-1, αποβολή του Καμπάνταη λίγο πριν το φινάλε.

Είπαμε όμως. Η ΑΕΚ είχε μαγκιά και Καίσαρα. Ο Ζούλιο ήταν εκείνος που εκμεταλλεύθηκε άριστα το πέναλτι που κέρδισε στο πρώτο ημίχρονο ο Λυμπερόπουλος, εκείνος κέρδισε και αξιοποίησε και δεύτερο πέναλτι στο δεύτερο μέρος. Το Αιγάλεω είχε ισοφαρίσει με τον Νικολόπουλο, αλλά ο Τσάτσος είχε σουτάρει άστοχα στο πέναλτι. Με την ΑΕΚ να παίρνει μια τεράστια νίκη και να δείχνει πως είναι ομάδα για πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X