«Ψήνουν» προσφυγή κατά της «Διοίκησης Κουτσοκούμνη!»

«Ψήνουν» προσφυγή κατά της «Διοίκησης Κουτσοκούμνη!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυροδότηση «βόμβας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με κατάθεση προσφυγής στο Πρωτοδικείο κατά της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, φαίνεται ότι ετοιμάζεται αν τελικά υλοποιηθούν κινήσεις οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας γνωστός νομικός βολιδοσκοπεί πρόσωπα από τον χώρο του ποδοσφαίρου -λέγοντάς τους ότι εκπροσωπεί Ενώσεις αποφασισμένες να καταθέσουν την συγκεκριμένη προσφυγή- και ρωτάει αν δέχονται να βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς που «θα συμπεριλάβει στην προτεινόμενη προσωρινή διοίκηση».

Αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να πει κατηγορηματικά αν όντως υπάρχουν Ενώσεις οι οποίες έχουν αποφασίσει να πάρουν το «βάρος» της απόφασης να προσφύγουν στο Πρωτοδικείο και να καταγγείλουν ως «αντισυνταγματική και μη νόμιμη» την σημερινή –υπό τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη και την ΦΙΦΑ- Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ. Να ζητήσουν δηλαδή την «πτώση» της και τον ορισμό νέας, από πρωτοδικείο, διοίκησης στην Ομοσπονδία, με τον κίνδυνο του grexit να ελλοχεύει. Οι κινήσεις όμως τις οποίες προαναφέραμε, δεδομένα ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

Το θέμα ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες με την τοποθέτηση του νομικού κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου στην «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΙ. Ακολούθησαν δηλώσεις τόσο του κ. Μπαλτάκου όσο και του συναδέλφου του δικηγόρου, διδάκτωρ αθλητικού δικαίου, κ. Ανδρέα Μαλάτου σε αθλητικά ραδιόφωνα.

Και οι δύο υποστήριξαν πως παρά την κατάθεση της σχετικής τροπολογίας από τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η Επιτροπή «δεν είναι νόμιμη» και ότι οιοσδήποτε –Ένωση ή σωματείο- που έχει έννομο συμφέρον προσφύγει στο Πρωτοδικείο θα πετύχει την «πτώση» της σημερινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν –και είναι απόλυτα διασταυρωμένες- γνωστός νομικός επικοινωνεί με πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρου του ποδοσφαίρου και βολιδοσκοπεί τις προθέσεις τους για το αν θέλουν να συμπεριληφθούν «στην προσφυγή και στην πρόταση προς το Πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ».

Γίνεται βέβαια αντιληπτό ότι αν οποιαδήποτε προσφυγή κατατεθεί, γίνει δεκτή από το Πρωτοδικείο και «εκπέσει» η Επιτροπή Εξομάλυνσης τότε ουδόλως πρέπει να αποκλειστεί ο κίνδυνος ενεργοποίησης Grexit από την πλευρά της ΦΙΦΑ, υπό την αιγίδα της οποίας λειτουργεί η σημερινή Διοίκηση Κουτσοκούμνη.

Και τούτο είναι κάτι το οποίο άπαντες γνωρίζουν ως πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να συμβεί. Γι αυτό και μόνο απλό δεν είναι να πάρει κάποια Ενωση το «βάρος» μιας προσφυγής που μπορεί να πυροδοτήσει «βόμβα» με απρόβλεπτες συνέπειες…

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X