Μια (μαγική) βραδιά στο Λεβερκούζεν (VIDEO)

Μια (μαγική) βραδιά στο Λεβερκούζεν (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς βγαλμένο από τα πιο ωραία όνειρα έζησε η ΑΕΚ πριν από 16 χρόνια ακριβώς. Η Ένωση στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Λεβερκούζεν, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στη γερμανική πόλη. Φαβορί ήταν οι «ασπιρίνες», ωστόσο ο «Δικέφαλος» έδειξε πως είχε πάει για να πάρει σκορ πρόκρισης και τα κατάφερε σε ένα εκπληκτικό 4-4. Για λίγο δεν έφυγε με τη νίκη δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις.

Τα πάντα για το σύνολο του Γιάννη Παθιακάκη ξεκίνησαν ιδανικά, με τον Βασίλη Λάκη να ανοίγει το σκορ στο 5’. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και με δύο τέρματα του Κίρστεν (24’, 42’) πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46’) ο Νάβας έφερε το ματς στα ίσια, με τους Γερμανούς ωστόσο να απαντάνε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Κόβατς και να κάνουν το 3-2.

Στο 55’ ο Τσιάρτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κάνει το 3-3, για να φέρει τούμπα το ματς ο Νάβας στο 79’ δίνοντας για δεύτερη φορά προβάδισμα στην ΑΕΚ. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η Ένωση θα φύγει με σπουδαία νίκη, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράμελοφ έγραψε το τελικό 4-4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X