Μίλησε ο… Λάσκαρης εναντίον του λαού της ΑΕΚ – Ο κόσμος πρέπει να του απαντήσει

Μίλησε ο… Λάσκαρης εναντίον του λαού της ΑΕΚ – Ο κόσμος πρέπει να του απαντήσει
Photo Credits: INTIME

Με τον ΠΑΟ έπαιζε ο Αρης, με την ΑΕΚ ασχολήθηκε ο Λάσκαρης. Λογικό. Την βλέπει ως φάντασμα παντού. Πήγε χθες για πρώτη φορά στο Αλεξάνδρειο. Είχε… χαθεί τόσο καιρό. Και μετά την ήττα της ομάδας του τα έβαλε με τον κόσμο της ΑΕΚ.

Τόλμησε να μιλήσει για την προσέλευση των Ενωσιτών στο γήπεδο και ότι είναι άδειο το ΟΑΚΑ. «Θα δώσουμε τη μάχη μας και διοικητικά, θα πάμε στην Αθήνα και θα εξηγήσουμε ότι το γήπεδό μας θα γίνει σαν αυτό της ΑΕΚ που βλέπουν τον κόσμο με το κυάλι. Ένα άδειο γήπεδο, που βάζουν φωτιές… Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι και μπορεί να το κάνουν και επίτηδες» είπε το αφεντικό του Αρη. Πάει να προλάβει τα χειρότερα. Γιατί και φέτος βλέπει να έρχεται… φάπα.

Τόνισε ότι η ΑΕΚ ζήτησε να παίξει ο Αρης την Δευτέρα με τον ΠΑΟ. Προφανώς ξέχασε ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έπαιξαν μεταξύ τους την Παρασκευή για την Euroleague. Λογικό. Άλλωστε δεν πολυασχολείται τελευταία με τον Αρη. Γιατί βλέπει το… κακό (του) να ξανά-έρχεται.

Οσον αφορά το… άδειο γήπεδο της ΑΕΚ, ο λόγος περνά στον κόσμο της ΑΕΚ. Μετά το 7Χ7 στην Ελλάδα και την καλή πορεία μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, την Τετάρτη με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ πρέπει να δώσει απαντήσεις και να δείξει το μεγαλείο του.

Μπας και… μάθει και σιωπήσει ο Λάσκαρης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X