Τεστ με Ατρόμητο (15:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) για τα σχέδια Μοράις και ευκαιρίες

Εικόνες από το φιλικό Άρης- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στον Ζοσέ Μοράις να δουλέψει σκληρά και επισταμένα. Αυτό είχε απώλειες (Τσιγκρίνσκι, Χριστοδουλόπουλο, Βάργκας), ενώ ήδη απουσίαζαν δύο παίκτες (Λέσκοτ, Μπακασέτας).

Ωστόσο, η δουλειά συνεχίστηκε και σήμερα (15:00, LIVE WEB RADIO enwsi.gr) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ τεστάρει την πρόοδο και την βελτίωση της κόντρα στον Ατρόμητο, την τελευταία ομάδα που αντιμετώπισε αρχές Νοέμβρη (στο ίδιο γήπεδο 2-2).

Ο Μοράις θα δώσει αρκετές ευκαιρίες σε παίκτες λόγω των απουσιών, την ώρα που τίθεται το ερώτημα αν ξεκινήσει με Ανέστη ή Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, ενώ δεξιά φαβορί είναι ο Γκάλο, με τον Ντίντακ αριστερά και τους Κολοβέτσιο – Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ ο Γιόχανσον πιθανότατα να πάρει ανάσες λόγω των συμμετοχών του με την Εθνική Σουηδίας για να παίξει ο Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Μάνταλο μπροστά τους και στα άκρα τους Αραβίδη ή Πλατέλλα και Πατίτο και τον Αλμέιδα σέντερ φορ. Όλα τα παραπάνω σε εκδοχή που ο Μοράις θέλει να τεστάρει όσα δούλεψε με τους βασικούς παίκτες που έχει στο μυαλό του.

Το παιχνίδι θα σας μεταδώσει LIVE μέσω WEB RADIO και γραπτώς το enwsi.gr από το ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X