Ζντοβτς: «Χάσαμε ελεύθερα σουτ και αυτό έκανε τη διαφορά»

Η άμυνα στη λογική του Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στα χαμένα ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τόνισε πως ήξερε εξ αρχής πως η ΑΕΚ θα είχε προβλήματα, εάν οι διαιτητές επέτρεπαν το physical game των Γερμανών.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον αντίπαλο κόουτς και τη Λούντβιγκσμπουργκ. Ξέρουμε που ήρθαμε, ξέραμε το πως θα έπαιζε ο αντίπαλος και ξέρουμε επίσης ότι θα είναι σημαντικά, τα κριτήρια που θα σφυρίζουν οι διαιτητές. Αν επιτρέπουν αυτό το physical game, θα έχουμε μεγάλα προβλήματα. Δυστυχώς, εκτός από το τέλος, όταν το ματς είχε ξεφύγει, δεν είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Οι αντίπαλοι έπαιξαν πιο δυνατά, με μεγαλύτερη επιθετικότητα. Ξέρουμε όμως ότι έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί. Πρέπει να βρίσκουμε το κατάλληλο άνοιγμα στην αντίπαλη άμυνα, για να σουτάρουμε.

Μας έλειπε ένας από τους ψηλούς μας (σ.σ. Φάλκερ), που για τέτοιου είδους ματς, ήταν πολύ σημαντικός, γιατί ο αντίπαλος είχε πολλούς αθλητικούς παίκτες, που έκαναν διεισδύσεις και αυτό ήταν το κύριο πρόβλημα μας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έμπαιναν στο καλάθι μας, με ευκολία. Δεν μπορούσαμε να τους σταματήσουμε. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Από την άλλη μεριά, οι αντίπαλοι σκόραραν κάποια πολύ δύσκολα τρίποντα, στο τέλος του χρόνου και αυτό επίσης ήταν κάτι που έκανε τη διαφορά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά, να μάθουμε κάποια πράγματα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X