Να παραμείνει σε... τροχιά κορυφής (21:30, LIVE enwsi.gr)

Να παραμείνει σε... τροχιά κορυφής (21:30, LIVE enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν προχωράει και η ΑΕΚ είναι… ασταμάτητη! Η Βασίλισσα συνεχίζει τις διαδοχικές και ασταμάτητες υποχρεώσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτή τη φορά το πρόγραμμα έχει ταξίδι στην Γερμανία, καθώς η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ, έχοντας ως στόχο τη νίκη, που θα την διατηρήσει σε απόσταση… βολής από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το ηθικό των παικτών της Βασίλισσας είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο, μετά και τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως κανείς δεν έμεινε παραπάνω από το… κανονικό στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Άλλωστε, η καλή πορεία στην Ευρώπη είναι αυτοσκοπός και για το λόγο αυτό άπαντες προετοιμάζονται για μεγάλη «μάχη».

Από την πλευρά του, ο Γιούρι Ζντοβτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Ράνταλ Φάλκερ, ο οποίος συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή του, έπειτα από το χτύπημα στη μέση που δέχτηκε στην αναμέτρηση με την Σάσαρι. Το ευχάριστο, πάντως, για τον Σλοβένο προπονητή είναι πως μπορεί να υπολογίζει 100% στον Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το «θέμα» που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι. Παράλληλα, δυναμικό παρών αναμένεται να δώσει ο… έκτος παίκτης της ομάδας, ο κόσμος, καθώς η ζήτηση για ένα εισιτήριο είναι μεγάλη!

Η Λούντβιγκσμπουργκ, από την άλλη πλευρά, έρχεται από ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα, κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, ενώ -ευρωπαϊκό- ντεμπούτο με την γερμανική ομάδα θα κάνει και ο Κλιφ Χάμοντς, ο οποίος αποτέλεσε στόχο της Βασίλισσας, επί μακρόν.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση με γραπτή περιγραφή των εξελίξεων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X