Η Ευρώπη τον βλέπει και η ΑΕΚ καμαρώνει στην Βουδαπέστη για τον JJ

Βασικός και «όρθιος» απέναντι στα θηρία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 90λεπτο στο «Σταντ Ντε Φρανς» είναι κομβικό σημείο στην μέχρι στιγμής καριέρα του Γιάκομπ Γιόχανσον. O JJ των Σουηδών που είχε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Πογκμπά-Ματουιντί των φιναλίστ του τελευταίου EURO, πλέον λογίζεται ως βασικό μέλος της Εθνικής Σουηδία του Γιάνε Αντερσον.

Και αναμένεται και απόψε να είναι βασικός στο φιλικό στην Ουγγαρία στην «Γκρουπάμα Αρένα» της Βουδαπέστης.

Με τον Γιόχανσον να είναι «κολόνα» στον άξονα των συμπατριωτών του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς.

Ο Γιόχανσον όμως δεν θα είναι μόνος του εκ μέρους της ΑΕΚ απόψε στην Ουγγαρία. Εκεί είναι και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για… δουλειά. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα δει το ματς στην Βουδαπέστη, θα τσεκάρει παίκτες και από τις δύο ομάδες, ενώ θα μπορεί να «εισπράξει» και το ενδιαφέρον της Ευρώπης για τον «ανεβασμένο» Γιόχανσον.

Βλέπετε, το συμβόλαιο του JJ τελειώνει το 2018 και δεν αποκλείεται είτε τον Γενάρη, είτε τον προσεχή Ιούνιο να… σκάσει καλή πρόταση.

Την ίδια ώρα στην ΑΕΚ μελετούν και την κατάθεση πρότασης πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου με τον 26χρονο που ήρθε στην Β’ εθνική, δούλεψε και βελτιώθηκε και τώρα η Ευρώπη τον παρακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X