Ανάσταση του Λαζάρου από… του χρόνου

Ανάσταση του Λαζάρου από… του χρόνου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 26 Αυγούστου πάτησε Αθήνα, μία ημέρα μετά υπέγραψε στην ΑΕΚ άρων-άρων ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για να καλυφθεί το σημαντικό κενό του Ελντερ Μπαρμπόσα. Στόχος του ίδιου του παίκτη το restart στην καριέρα του μετά από μια πολύ μέτρια χρονιά και μια 3ετη θητεία στο Καμπιονάτο με Βερόνα, Μπολόνια και Σαμπντόρια.

Ωστόσο, το ξεκίνημα του στη ΑΕΚ δεν είναι το αναμενόμενο.

Δύο θλάσεις και μία ανόητη αποβολή σε λιγότερο από 2,5 μήνες δεν μοιάζουν ιδανική αρχή.

Ειδικά για έναν παίκτη που θέλει να γυρίσει και στην Εθνική ομάδα, όπου παρουσιάζεται έλλειμμα ακραίων επιθετικών.

Ο Χριστοδουλόπουλος στο φιλικό της Κύπρου κόντρα στην Ανόρθωση έδωσε πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία. Φόρτσαρε απότομα και τελικά το… κέρδος του ήταν μια θλάση που τον άφησε εκτός στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Όταν επέστρεψε από την πρώτη θλάση, επιχείρησε να φορτσάρει ξανά για να μπει στην ομάδα και τελικά… βγήκε μόνος του ξανά.

Η ανόητη αποβολή του στη Λάρισα όταν το ματς είχε τελειώσει (!), τον άφησε ξανά πίσω.

Τώρα θα μείνει με νέα θλάση εκτός για 4-6 εβδομάδες. Δείγμα ανησυχητικό. Το 2016 τελειώνει κάπου εδώ για τον Λάζαρο που ήρθε για αντί-Μπαρμπόσα και στην ΑΕΚ θα τον περιμένουν από… του χρόνου. Και θα ξανά-προσπαθήσει να φορτσάρει έχοντας στην… πλάτη του δύο θλάσεις όποτε το επιχείρησε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X