Σηκώθηκε και έφυγε ο Ντέμης από τη συνάντηση με τον Τσίπρα!

Ο Ντέμης στο Καραϊσκάκη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η είδηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε χθες τη σουίτα των «χρυσών» διεθνών του 2004 στο «Γ. Καραϊσκάκης» βγάζει τελικά κι άλλη… είδηση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση ενός εκ των πλέον σύγχρονων εμβληματικών προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου από αυτή τη συνάντηση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισε να μην παραμείνει στον χώρο όταν εμφανίστηκε εκεί ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στη Βοσνία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ, αλλά και μέλος της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, αρκέστηκε σε μία τυπική χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα και –προς γενική έκπληξη- άνοιξε την πόρτα και έφυγε! Επέλεξε, δηλαδή, να μην παραστεί στην αιφνιδιαστική επίσκεψη του πρωθυπουργού στην ομάδα του 2004 και απείχε από τη συζήτηση, η οποία διήρκεσε περίπου μισή ώρα.

Όσο ήταν στη συγκεκριμένη σουίτα ο πρωθυπουργός, ο Νικολαΐδης προτίμησε να παρακολουθεί το παιχνίδι από ένα άλλο μπουθ! Και όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε για να επιστρέψει στη θέση του, τότε ο Ντέμης επέστρεψε στον χώρο όπου φιλοξενούνταν οι διεθνείς του 2004 για να δει το υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο μαζί τους.

Στη σουίτα, πλην του Νικολαΐδη, ήταν οι Νικοπολίδης, Μπασινάς, Τσάρτας, Καραγκούνης, Φύσσας, Δέλλας, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος και Λάκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία του να τους συναντήσει από κοντά μέσα στις επόμενες ημέρες προκειμένου να ακούσει τις απόψεις τους για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και για τους τρόπους επίλυσης των προβλημάτων που αυτό αντιμετωπίζει.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X