Η πολύωρη (μεταγραφική) συνάντηση στο Μικρολίμανο

Ο α’ γύρος στο μεταγραφικό… σαφάρι και η έκθεση του Μοράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προ-ετοιμάζεται «πυρετωδώς» για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο, με τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ να βρίσκονται με τις βαλίτσες στο χέρι για τα ταξίδια.

Ηδη οι πρώτοι στόχοι έχουν εντοπιστεί σε Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη, με τα «λαχεία» στις συγκεκριμένες αγορές να είναι πολλά.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς παρά το χθεσινό ρεπό της ομάδας δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ημέρα. Ετσι, για αρκετές ώρες ήταν μαζί με τον Ζοσέ Μοράις και τον Αλεσάντο Ντε Μπαρτόλο. Οι τρεις άνδρες γευμάτισαν  την Κυριακή στο Μικρολίμανο και συζήτησαν για αρκετές ώτες για τα (πολλά) «ανοιχτά» ζητήματα της ΑΕΚ και εν συνεχεία μετέβησαν στο Καραϊσκάκη για το ματς της Εθνικής κόντρα στην Βοσνία.

Η ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου θα κινηθεί (σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αποφάσεις) για αμυντικό χαφ με οργανωτικές ικανότητες και σέντερ φορ. Και δεν αποκλείεται να προκύψουν και παίκτες για άλλες θέσεις (πχ αριστερό μπακ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X