Η τελευταία φορά που ακούστηκε το: «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός» (VIDEO+ΦΩΤΟ)

Ο Θ(ε)ωμάς σβήνει κεράκια στο enwsi.gr (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους ξεχωριστή ιστορία με την ΑΕΚ είναι σίγουρα ο Θωμάς Μαύρος. Ο τεράστιος αυτός ποδοσφαιριστής πριν από 23 χρόνια ακριβώς αποχωρούσε οριστικά από τα γήπεδα (σ.σ. είχε κρεμάσει τα παπούτσια του το 1991) με το φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμήν του στη βροχερή Νέα Φιλαδέλφεια ανάμεσα στην αγαπημένη του Ένωση και την Εθνική Ελλάδος που λίγους μήνες αργότερα θα ταξίδευε στις Η.Π.Α. για το Μουντιάλ του 1994. Στο πρώτο ημίχρονο εκείνου του φιλικού ο Μαύρος έπαιξε με τα κιτρινόμαυρα σκοράροντας δύο φορές και στην επανάληψη φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο σημειώνοντας άλλο ένα τέρμα, γνωρίζοντας για ακόμη μία φορά την αποθέωση και σκορπώντας συγκίνηση στους φίλους όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά και τους ποδοσφαίρου.

Ο πρώην πρόεδρος του «Δικέφαλου» μίλησε στο enwsi.gr για εκείνο το βράδυ τονίζοντας πως ήταν ένα ματς έντονα φορτισμένο συγκινησιακά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι να πω για εκείνο το βράδυ. Μεγάλη συγκίνηση, καθώς αποχαιρετούσα και τυπικά τα γήπεδα. Πατούσα για τελευταία φορά το χορτάρι της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί όπου έζησα εκπληκτικές στιγμές ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ», είπε αρχικά για να αναφερθεί στη συνέχεια και στην τωρινή ομάδα τονίζοντας πως τίποτα  δεν έχει χαθεί: «Δεν έχουμε ξεκινήσει καθόλου καλά, ωστόσο, αισιοδοξούμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα και αν εμφανιστούμε δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια τότε ναι, μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα τον τίτλο. Για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα», είπε ο Μαύρος κλείνοντας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X