«Ματιές» στον Ατζάρεβιτς

«Ματιές» στον Ατζάρεβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση στο κέντρο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι δεδομένη για την ΑΕΚ. Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των σπορ», είναι ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς. Πρόκειται για 26χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στην Έρεμπρο και έχει μάνατζερ τον πρώην στενό συνεργάτη του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Μιραλέμ Γιαγκανιάκ.

Η περίπτωσή του δεν είναι δύσκολη, αφού στο τέλος του έτους ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του μετά από 1,5 χρόνο, στον οποίο είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ. Όσον αφορά στην καριέρα του βρέθηκε στις ακαδημίες της Λίβερπουλ και το 2009 δόθηκε δανεικό στη Λέστερ για να πάει το 2010 στην Έρεμπρο. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στη Νόρκεπινγκ και από το 2012-2015 στη Σταντάρ Λιέγης, πριν πάει πάλι στην Έρεμπρο.  Όσο άνηκε στους Βέλγους είχε δοθεί δανεικός σε Τσάρλτον και Χέλσινμποργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X