Τσίπρας: «Ως εδώ με αυτή την κατάσταση!»

Τσίφρα, Τσίπρα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την Πέμπτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά και τον εμπρησμό της κατοικίας του Γιώργου Μπίκα.

Η σύσκεψη ήταν διάρκειας δύο ωρών και εκτός από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το «παρών» έδωσαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης  Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη στη σύσκεψη βρέθηκε και ο αρχηγός της ΕΥΠ, Γιάννης Ρουμπάτης ενώ αυτό που φέρεται να έλεγε εκνευρισμένος ο πρωθυπουργός προς τους υπουργούς ήταν: «έως εδώ με αυτήν την κατάσταση» δίνοντας την εντολή να λάβει δράση η αντιτρομοκρατική, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο υφυπουργός Αθλητισμού.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X