Κωστάκη κάτσε φρόνιμα

Κωστάκη κάτσε φρόνιμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στην Ελλάδα του 2016, στη χώρα όπου βασιλεύει η μαφία και η εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, βρίσκει αποδοχή το δίκαιο της ζούγκλας. Οποιος είναι πιο δυνατός (επικοινωνιακά), όποιος μπορεί να τρομοκρατεί, να βάζει φωτιές, να τινάζει στον αέρα κάθε προσπάθεια αλλαγής και εξυγίανσης, όχι μόνο δεν τιμωρείται, αλλά επιβραβεύεται. Με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη να δημιουργεί θυμηδία, όταν δικαιώνει επί της ουσίας την «Καμόρα» του ποδοσφαίρου και σταματά κάθε διαδικασία για αλλαγή στη διαιτησία, που αποτελεί και το ζουμί της ιστορίας.

Όπως αντιλαμβάνονται όσοι έχουν ακόμα λίγη λογική, αντιλαμβάνονται πως οι αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ημερών, έχουν στόχο την προσπάθεια να καθαρίσει η διαιτησία και να φύγει από τον έλεγχο της παράγκας. Ο Μπίκας τους είχε έτοιμους για καθάρισμα, αλλά τώρα ακόμα και αν επιστρέψει ο ίδιος ή κάποιος άλλος που θα δείξει γενναιότητα, είναι βέβαιο (και λογικό) πως δεν θα έχει την ίδια πυγμή για να αλλάξει τα πράγματα.

Το χειρότερο όλων είναι πως όσοι είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη ΦΙΦΑ και τον εκπρόσωπο της, έμειναν «παγωτό» βλέποντας πως ο Κωστάκης δείχνει διάθεση συμβιβασμού με τη διαφθορά. Όταν ξαφνικά εμφανίζεται να λέει πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη διαιτησία, λόγω των τρομοκρατικών χτυπημάτων και ζητά να γίνει αυτό αποδεκτό ως πραγματικότητα. Το σενάριο μάλιστα φαίνεται πως έχει και…δράκο, με ορισμό ξένου αρχιδιαιτητή, που ενδεχομένως να είναι ακόμα και ο Ντάλας.

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να δεχθεί τέτοιες συνθήκες. Διότι πολύ απλά, θα σημαίνει πως πετιέται στον κάλαθο των αχρήστων η φετινή χρονιά. Μέχρι να έρθει ο ξένος αρχιδιαιτητής και να μάθει πρόσωπα και πράγματα, χαιρέτα το πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να συσπειρωθεί η ΑΕΚ, αλλά και κάθε άλλη υγιής δύναμη, γύρω από την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να μπει φρένο στα σχέδια διάλυσης που δουλεύουν. Ειδάλλως, καληνύχτα ποδόσφαιρο.

Ο Γκρανκάσας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X