"Ο Γιόχανσον είναι ο κατάλληλος παίκτης για τον αγώνα με τη Γαλλία"

"Ο Γιόχανσον είναι ο κατάλληλος παίκτης για τον αγώνα με τη Γαλλία"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα σουηδικά αθλητικά ΜΜΕ έχουν πρώτη είδηση το παιχνίδι της Εθνικής Σουηδίας με την αντίστοιχη της Γαλλίας το βράδυ της Παρασκευής στο “Σταντ ντε Φρανς”.

Ένα όνομα που αναφέρεται σχεδόν σε όλες τις ειδήσεις είναι του Γιάκομπ Γιόχανσον. Ρεπόρτερ της σκανδιναβικής ομάδας αφιερώνουν πολλά άρθρα στον μέσο της ΑΕΚ, καθώς η επιστροφή του στην Εθνική, θα συνδυαστεί με συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα.

Η ιστοσελίδα “gp.se”, παρουσιάζει εκτενές αφιέρωμα για τους λόγους που ο Γιάκομπ θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα στο αυριανό παιχνίδι, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κατά πάσα πιθανότητα το παιχνίδι με την Γαλλία θα είναι «σαν να παίζει η γάτα με το ποντίκι», με τη γαλλική ομάδα να πιέζει από το πρώτο λεπτό. Εκεί, ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι χρήσιμος. Έχει την ικανότητα να υποδέχεται τη μπάλα και να καλύπτει πολύ καλά τους αντιπάλους και αυτό το στοιχείο το είχε παίζοντας στην Γκέτεμποργκ, αλλά το βελτίωσε πολύ αγωνιζόμενος στην ΑΕΚ. Επίσης, θα βοηθήσει πολύ με το ύψος του στη άμυνα, στα κόρνερ της αντίπαλης ομάδας. Η Γαλλία είναι πολύ δυνατή στα στημένα, έχοντας τους Πογκμπά, Ζιρού και Κοσιελνί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X