Κόζα Νόστρα, Καμόρα και ακόμα παραπέρα

Κόζα Νόστρα, Καμόρα και ακόμα παραπέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ και καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Αυτό που δεν είχε καταλάβει η μεγάλη μάζα του κόσμου, είναι πόσο βαθιά είναι τα πλοκάμια της και πόσο αδυσώπητο το πρόσωπο και οι μέθοδοι της. Τα μαφιόζικα χτυπήματα των τελευταίων ημερών με στόχους μέλη της ΚΕΔ, λίγο προτού προχωρήσουν στο ξεσκαρτάρισμα των πιονιών του συστήματος, φανερώνουν πως πρόκειται για μια συμμορία που συγκρίνεται με τις φημισμένες Κόζα Νόστρα, Καμόρα και ακόμα παραπέρα.

Από την ώρα που έγινε το νέο μαφιόζικο χτύπημα, η μονταζιέρα άρχισε να δουλεύει. Με απλοϊκά, παιδιάστικά επιχειρήματα, προσπάθησαν να δημιουργήσουν άλλοθι για λογαριασμό τους. Πως δεν είχαν κανένα λόγο, πως είναι πρώτοι, πως δεν έχουν ζήτημα. Και όμως, είναι φανερό πως απλά βρήκαν άλλοθι για να βάλουν βόμβα στα θεμέλια της εξυγίανσης. Γιατί πολύ απλά, είναι άνθρωποι που έχει αποδειχθεί ιστορικά, πως δεν τους νοιάζει μόνο να παίρνουν εκείνοι τίτλους, αλλά να ελέγχουν όλο το ποδόσφαιρο. Από τον Τύρναβο και τα Χανιά, ως τους δορυφόρους της Λίγκας.

Ο στόχος είναι να τινάξουν στον αέρα τη διαδικασία της επιτροπής εξομάλυνσης. Ηδη, έχοντας τρομοκρατήσει και απομακρύνει τις βασικές επιλογές για τη διαιτησία, έχουν διαλύσει την ΚΕΔ. Ακόμα και αν μπει κάποιος γενναίος, ακόμα και αν πειστεί ο Μπίκας, ο Σαραϊδάρης ή κάποιος άλλος να επιστρέψει, δεν πρόκειται να έχει την ίδια αποφασιστικότητα και πυγμή που θα είχε. Είναι ανθρώπινο να είναι φοβισμένος, παγωμένος, από όσα γίνονται.

Και έτσι, οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας, προωθούν τη λύση του ξένου αρχιδιαιτητή. Τι σημαίνει ξένος αρχιδιαιτητής; Πως η φετινή χρονιά είναι χαμένη από χέρι. Μέχρι να έρθει, να μάθει πρόσωπα και πράγματα, χάθηκε η σεζόν. Θα πάρουν αέρα νέοι Δελφάκηδες, Λαμπρόπουλοι και οι λοιποί της συμμορίας και θα σπρώξουν όσους ελέγχουν την κατάσταση. Και ειδικά εάν δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit, τότε είναι δεδομένο πως η αποθράσυνση τους δεν θα έχει όριο.

Ο Insider

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X