Ο Κασάπης στην Μικτή Κόσμου πριν 21 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Ο Κασάπης στην Μικτή Κόσμου πριν 21 χρόνια! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο περνούν τα χρόνια της… ανομβρίας, οι ΑΕΚτζήδες αναπολούν και εξιδανικεύουν ακόμα περισσότερο τη «διαστημική» ομάδα της δεκαετίας του ’90. Ειδικά στα μέσα εκείνης της δεκαετίας η ΑΕΚ έπαιξε φανταστική μπάλα και ήταν μια… αυτοματοποιημένη ποδοσφαιρική μηχανή με παίκτες που ήταν κάτι παραπάνω από συμβατοί στα πλάνα του Μπάγεβιτς και αποτελούσαν αντικείμενο αναφοράς για τους ποδοσφαιρόφιλους της εποχής.

kasapis1Το οξύμωρο της όλης υπόθεσης, είναι ότι η ΑΕΚ είχε την καλύτερη ομάδα της σύγχρονης ιστορίας της τη σεζόν 1995-96, στην οποία έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό αλλά κατέκτησε το Κύπελλο με μια διαδρομή στον θεσμό που περισσότερο έμοιαζε με επίδειξη δύναμης: Απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, έφτασε να παίζει ημιτελικό με τον Αθηναϊκό και… Τελικό με τον Απόλλωνα τον οποίο και σκόρπισε με σκορ-ρεκόρ 7-1.

Βέβαια το συγκεκριμένο Κύπελλο δεν ήταν η μοναδική διάκριση της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο. Για την ακρίβεια ήταν η μοναδική σε συλλογικό επίπεδο. Γιατί υπήρχε άλλη μια «κιτρινόμαυρη» διάκριση σε προσωπικό επίπεδο, την οποία… προκάλεσε ο Μιχάλης Κασάπης.
Μια μέρα σαν σήμερα, στις 8 Νοεμβρίου 1995 δηλαδή, ο… προπονητής της μικτής κόσμου Γιόχαν Κρόιφ κάλεσε kasapis3κάλεσε τον Μιχάλη Κασάπη σε ένα ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στο Καμπ Νου της Βαρκελώνης. To γεγονός ότι είχε συμπεριληφθεί ο νεαρός, τότε, Κασάπης (που τότε μετρούσε 2,5 σεζόν στην ΑΕΚ) σε ένα… event στο οποίο έδωσε το «παρών» όλη η ποδοσφαιρική αφρόκρεμα του πλανήτη, αποτέλεσε ύψιστη τιμή τόσο για τον παίκτη, όσο και για την «Ένωση». Λόγω των δυσκολιών της εποχής με την τεχνολογία δεν υπάρχει αρκετό υλικό από τότε, όπως θα μπορούσε να συμβεί σήμερα με τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X