Για βασικός ο Γιόχανσον κόντρα στη Γαλλία

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας μετά από δύο χρόνια απουσίας, με τον μέσο της ΑΕΚ να ανταμείβεται για τις πολύ καλές εμφανίσεις στην Ένωση.

Ο Σουηδός σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας του αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα προσεχή παιχνίδια, με την Γαλλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ και για στο φιλικό με την Ουγγαρία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα “fotbollskanalen.se”, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας, Γιάνε Αντέρσον, καταστρώνει τα πλάνα του για το κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα με την Γαλλία στο “Σταντ ντε Φρανς”, με το 4-4-2 και το 4-5-1 να είναι στο μυαλό του. Στην περίπτωση που προτιμήσει το 4-5-1 “ο Γιάκομπ Γιόχανσον είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση, γιατί σίγουρα είναι ο τύπος του μέσου που θα ταίριαζε σε μια αμυντική-μεσαία γραμμή της Σουηδική ομάδας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X