Στα αλώνια και με κράξιμο ο Ευθυμιάδης!

Στα αλώνια και με κράξιμο ο Ευθυμιάδης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επόπτης Δαμιανός Ευθυμιάδης, ο άνθρωπος που με την απόφαση του να μην δώσει άουτ στην κρίσιμη φάση του 95’ από όπου σκόραρε ο ΠΑΟΚ και αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, έζησε στην Πιερία μια δύσκολη εβδομάδα.

Ο επόπτης του Σιδηρόπουλου που… κόπηκε λόγω του κρίσιμου λάθους του στην Τούμπα, όλες τις προηγούμενες ημέρες είδε φίλους της ΑΕΚ να τον γιουχάρουν σε διάφορα μέρη της πόλης και βίωσε το αναμενόμενο κράξιμο από το έντονο «κιτρινόμαυρο» στοιχείο στην Κατερίνη.

Βεβαίως, κανείς δεν προχώρησε σε απειλές και βιαιοπραγίες εις βάρος του και άπαντες όσοι τον γιούχαραν για ότι έκανε στην Τούμπα, παρά την πίκρα τους δεν έδωσαν δικαιώματα.

Πάντως, ο ίδιος ο Ευθυμιάδης μετά το κράξιμο πήγε στην Αστυνομία για να ζητήσει προστασία, αλλά οι τοπικές Αρχές του ξεκαθάρισαν ότι εφόσον δεν υπήρξε απειλή παρά μόνο αποδοκιμασίες δεν μπορεί να γίνει δεκτό το αίτημα του.

Την ίδια ώρα, από τα… σαλόνια στα ντέρμπι της Super League, ο Ευθυμιάδης το Σαββατοκύριακο σφυρίζει ματς του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας. Στα αλώνια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X