Ο α’ γύρος στο μεταγραφικό… σαφάρι και η έκθεση του Μοράις

Ο α’ γύρος στο μεταγραφικό… σαφάρι και η έκθεση του Μοράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα έκαναν αρκετά ταξίδια σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, αναζητώντας παίκτες που θα μπορούν να βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα της Ενωσης για τον Ιανουάριο και τον προσεχή Ιούνιο. Όμως αυτό που… επείγει είναι βεβαίως η χειμερινή ενίσχυση, με την ΑΕΚ ήδη να βρίσκεται στο -7 από την κορυφή στην Super League και να τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Με εντολή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έγιναν ταξίδια που έγιναν γνωστά και άλλα που δεν έγιναν, με στόχο να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα ο α’ γύρος στο μεταγραφικό σαφάρι της ΑΕΚ.

Μετά το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο, αναμένεται όλες οι εκθέσεις από τα ταξίδια στο εξωτερικό να τεθούν επί… τάπητος. Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος για δύο εβδομάδες λόγω προκριματικών του Μουντιάλ 2018, θα γίνει και συνάντηση με τον Ζοσέ Μοράις.

Ο Πορτογάλος προπονητής της ΑΕΚ θα έχει ήδη τέσσερα επίσημα παιχνίδια και αρκετές προπονήσεις, έχοντας κάνει την πρώτη αξιολόγηση του ρόστερ καθώς και την καταγραφή των αναγκών.

Οι μέχρι στιγμής ανάγκες που ήταν… φανερές προ Μοράις ήταν στην θέση του φορ (πίσω από τον Αλμέιδα δεν υπάρχει ικανός επιθετικός περιοχής) και του αμυντικού χαφ με δημιουργικές ικανότητες, καθώς Σιμόες, Γιόχανσον και Γαλανόπουλος πάνω-κάτω έχουν το ίδια χαρακτηριστικά και μένει ο Μάνταλος ως ο μοναδικός οργανωτικός χαφ. Δεδομένα η ΑΕΚ πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού με το χειρότερο τρόπο καθώς ήδη η διαφορά από την 1η θέση έφτασε στους 7 βαθμούς και θέλει μέχρι να έρθουν οι… ενισχύσεις να την έχει μειώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X