«Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει μία σωστή διαδικασία στις υποδομές της ΑΕΚ»

Στις Ακαδημίες της ΑΕΚ εντάσσεται  ο Μάρκος Δήμος που παίρνει πόστο προπονητή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το απρόοπτο με τον γιατρό στέρησε στην πρωτοπόρο του α΄ ομίλου του πρωταθλήματος U17 ΑΕΚ τη δυνατότητα να αγωνιστεί απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού και ίσως στοιχίσει στην ομάδα του Μάρκου Δήμος τρεις πόντους, αλλά όπως ανέφερε ο τεχνικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» στο «youngtalents.gr», το συγκεκριμένο απρόοπτο δεν τους πτοεί.

Ο  Δήμος επισήμανε ότι δεν χάθηκε τίποτα περισσότερο από μια ευκαιρία να αγωνιστούν και παρότι παραδέχθηκε ότι υπήρξε στεναχώρια στους παίκτες του, τόνισε ότι αυτό που μετράει είναι η δουλειά που γίνεται αυτήν τη στιγμή στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ και έχει φέρει την U17 να πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα: «Τηλεφωνήσαμε στον γιατρό αλλά δεν μπορέσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του. Στις 12 παρά υποψιαστήκαμε ότι κάτι στραβό γίνεται και πήραμε έναν άλλο γιατρό ο οποίος μέχρι να έρθει ήθελε το χρόνο του. Ξέρετε πως είναι η κίνηση στην Αθήνα, εκείνη την ώρα. Μέχρι να έρθει αυτός ο γιατρός στα Βριλήσσια είχε κλείσει το φύλλο αγώνα. Βέβαια την ώρα που έκλεινε το φύλλο αγώνα έφτασε ο γιατρός και αυτό που σας λέω είναι σημαντικό για την συμπληρωματική έκθεση».

Έχετε κάποιο παράπονο από τη στάση του Λεβαδειακού;

Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να κρίνω τους αντιπάλους, εγώ απλά σας εξιστορώ ότι έγινε. Μένω απλά στο γεγονός ότι άργησε ο γιατρός που είχαμε κανονίσει να έρθει και άργησε να μας ειδοποιήσει ότι κάτι του έτυχε. Ο διαιτητής πάντως είδε ότι ήρθε ο άλλος γιατρός που φωνάξαμε. Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και προσπαθούσα να προετοιμάσω τους παίκτες μου για το παιχνίδι. Τώρα, αν ο διαιτητής έπραξε σωστά δεν μπορώ να το κρίνω γιατί δεν γνωρίζω τι ισχύει. Εγώ ξέρω απλά ότι  ο δεύτερος γιατρός ήρθε στο γήπεδο.

Πως θα κινηθεί η ΑΕΚ;

Είναι ένα παιχνίδι ακαδημιών. Για εμάς δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Εμείς θέλαμε να παίξουμε. Στεναχωρηθήκαμε πάνω απ’ όλα που δεν έγινε το ματς. Τα παιδιά ήθελαν να παίξουν μπάλα και ήταν φυσικό να στεναχωρηθούν με αυτήν την εξέλιξη. Δεν μας πείραξε από βαθμολογικής άποψης.  Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε για να το χαρούν τα παιδιά.

Θα διεκδικήσετε την επανάληψή του;

Φυσιολογικά ναι. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Ήταν ένα απρόοπτο και στα απρόοπτα χρειάζεται καλή διάθεση.

Πέραν όμως από το συγκεκριμένο απρόοπτο η ΑΕΚ φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατή.

Η φουρνιά η δικιά μας παρουσιάζεται δυνατή γιατί δουλεύεται καλά. Εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει μία σωστή διαδικασία στις υποδομές της ΑΕΚ. Αυτά δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Όσο δουλεύεται μια φουρνιά τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσει στην ανάλογη ηλικία και θα φανεί το έργο και η δουλειά που έχει γίνει σε όλα τα τμήματα.

Πηγή: youngtalents

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X