Απέλυσε ο Αμαρυνθιακός τον Αλέκο Αλεξανδρή

Απέλυσε ο Αμαρυνθιακός τον Αλέκο Αλεξανδρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προπονητικός “περονόσπορος” από ότι φαίνεται έπεσε στους πρώην παίκτες του Ολυμπιακού αφού ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν τους πάγκους των ομάδων με τις οποίες συνεργάζονταν.

Την αρχή έκανε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ακολούθησε την Δευτέρα ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και σήμερα ο Αλέξης Αλεξανδρής! Τρεις συμπαίκτες όχι μόνο στους “ερυθρόλευκους” αλλά και στην Εθνική Ελλάδας…

Τελευταίο “θύμα” ο Αλεξανδρής, με τον Α. Ο. Αμαρυνθιακός να ανακοινώνει πριν λίγη ώρα πως:

“Ο κύριος Αλέκος Αλεξανδρής αποχωρεί από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους. Σαν σύλλογος τον ευχαριστούμε για το έργο που πρόσφερε στην ομάδα μας όσο παρέμεινε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή”! Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Αλεξανδρής είχε πρώτη κι αήττητη την ομάδα της Εύβοιας μέχρι την περασμένη Κυριακή που έχασε εντός έδρας από τον Α. Ο Καρύστου (1-2).

Συμπτωματικά μια εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό (0-1) πλήρωσε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος την περασμένη Κυριακή, λύνοντας κοινή συναινέσει την συνεργασία του με την Κηφισιά. Με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

“Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Γιαννακόπουλο. ον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και την παρουσία του στον σύλλογο μας τους τελευταίους μήνες καθώς πρόκειται για μια σπουδαία προσωπικότητα και κόσμημα για την κατηγορία.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος δίδαξε ήθος, πέρασε στην ομάδα μας κάποια καινούρια πράγματα και μάθαμε όλοι από αυτόν. Δυστυχώς τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο πρωτάθλημα και η λύση της συνεργασίας είναι για το καλό της ομάδας ώστε να υποστεί ένα ηλεκτροσόκ ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κ. Γιαννακόπουλο για την προσφορά του, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην σταδιοδρομία του”.

Είχε προηγηθεί ο Δημήτρης Μαυρογενίδης από την U17 του Ολυμπιακού, όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr από την προηγούμενη εβδομάδα, μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-2. Η επίσημη ανακοίνωση που βγήκε προχθές (31/10) ανέφερε:

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης αποχωρεί από την Ακαδημία για προσωπικούς του λόγους. Τον ευχαριστούμε θερμά για το έργο του στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Παραμένει πάντα μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν”.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X