Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Καλύτεροι μέσα από αυτή την ήττα»

Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Καλύτεροι μέσα από αυτή την ήττα»
Photo Credits: INTIME

Το πάλεψε μέχρι τα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ κόντρα στην Μπεσίκτας, όμως η τουρκική ομάδα πήρε τη νίκη, υποχρεώνοντας τη Βασίλισσα στην πρώτη φετινή απώλειά της στη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά, η Ένωση φανέρωσε δυνατότητες, για μία ακόμα φορά και έδειξε πως με τον κόσμο στο πλευρό της μπορεί να πετύχει πολλά.

Η Ένωση έμεινε ανταγωνιστική μέχρι τα τελευταία λεπτά, όμως η μοναδική φορά που πραγματικά βρέθηκε δίπλα στην Μπεσίκτας, ήταν όταν το σκορ έγινε 64-64. Ο άνθρωπος που έφερε το παιχνίδι στα ίσια ήταν ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος είχε… μπόλικη δουλειά στην άμυνα, απέναντι στα γρήγορα γκαρντ των Τούρκων.

Μιλώντας στο enwsi.gr ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, εστιάζοντας στον τομέα της επικοινωνίας, αλλά και την άμυνα, ενώ εξήγησε και τις… ευεργετικές ιδιότητες του αποτελέσματος αυτού, ενόψει της -δύσκολης- συνέχειας.

Αρχικά, ο Μαυροβούνιος αναφέρθηκε στην ήττα, αλλά και στο νικηφόρο σερί, το οποίο σταμάτησε με την είσοδο του Νοεμβρίου. «Είχαμε ένα καλό σερί στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι άσχημο που σταμάτησε αυτό μπροστά στον κόσμο μας, όμως ακόμα είναι νωρίς στη σεζόν. Είναι καλό πως μετά από τέτοιες ήττες υπάρχουν πολλά πράγματα ώστε να… απαντήσουμε και ήταν καλό μάθημα για εμάς και πραγματικά πιστεύω πως μπορούμε να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι μέσα από την ήττα αυτή».

Αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας αυτής, για να τονίσει πως «δεν ξεκινήσαμε έτσι όπως θα θέλαμε. Μέχρι τώρα δεχόμασταν κάτω από 60 πόντους, όμως τώρα η Μπεσίκτας πέτυχε 88. Πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα καλύτερα στην άμυνα και πέραν της άμυνας πρέπει να βελτιώσουμε και την επικοινωνία μας εντός παρκέ».

Όσο για τα στοιχεία που κρατάει η ΑΕΚ από την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα, ήταν ξεκάθαρος: «Θα έχουμε συναντήσεις όπου θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα δούμε αρκετά πράγματα στην άμυνα. Κάποιες φορές στην επίθεση δεν λειτουργήσαμε σωστά, χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέπουμε».

Φυσικά, δεν μπορούσε να μην σταθεί στην παρουσία του «έκτου παίκτη», του κόσμου. «Ήταν η πιο όμορφη ατμόσφαιρα μέχρι στιγμής στη σεζόν και ελπίζω να έχουμε ανάλογη στήριξη σε κάθε παιχνίδι. Ελπίζω να έγινε η… αρχή της μαζικής παρουσίας τους, καθώς έδωσαν τρομερή ώθηση, αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, ώστε να μας κάνει καλύτερους».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X