Μόνοι μας και όλοι τους

Μόνοι μας και όλοι τους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ξέρω πόσοι υπήρχαν που παραμυθιάζονταν. Δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι πίστεψαν πως μπορεί να υπάρξει ακόμα και έννοια συνεννόησης με λύκους, ακόμα και όταν εμφανίζονται με φορεσιά προβάτου. Οσα συνέβησαν πάντως από το βράδυ της Κυριακής και μετά, μπορεί να έχουν και ένα καλό. Να κατανοήσουν άπαντες μέσα στην ΑΕΚ, πως είναι μόνοι τους εναντίον όλων. Ούτε συμμαχίες, ούτε συνεννοήσεις, ούτε συνασπισμοί. Ο καθένας για την πάρτη του και η ΑΕΚ να φροντίσει για τη δική της.

Τι είδαμε από το βράδυ της Κυριακής και την αλλοίωση αποτελέσματος της Τούμπας; Ολο το σύστημα ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αποδείξει πως έγινε και τίποτα. Πως όλα ήταν καλώς καμωμένα και δεν έγινε και κάτι που υπήρξε μια λάθος υπόδειξη από άουτ που δόθηκε κόρνερ. Όπως μάλιστα φρόντισε να πει βιαστικά αμέσως μετά το ματς και ο αρχιερέρας της αγιοποίησης του Ιβάν (εκείνος που αποκάλεσε τον ΠΑΟΚ αυτοκράτορα με ένα πρωτάθλημα!), είχε αλλάξει και η φάση!

Η ομάδα που μία εβδομάδα πριν χάλασε τον κόσμο (και καλώς τον χάλασε) επειδή τα καπνογόνα έκαναν ομίχλη, τώρα έκανε μόκο για τις φωτοβολίδες, εμφάνισε ανθρώπινα λάθη στα εγκλήματα και προσπάθησε να το στοιχειοθετήσει κιόλας. Βλέπετε, έχει και τα μέσα. Μπορεί τόσο καιρό η ΑΕΚ να έπαιρνε κάποια αποφάγια στην πίτα της προβολής των θέσεων της, αλλά μόλις έγινε η πρώτη στραβή έδωσαν πίστη στο αφεντικό τους.

Ετσι, υπήρξε πυρ ομαδόν κατά της ΑΕΚ. Οι μεγάλοι αναλυτές του ποδοσφαίρου, οι αντικειμενικοί κριτές των πάντων, έσπευσαν να βγάλουν λάδι τον Σιδηρόπουλο επειδή λέει έχει αλλάξει ο κανονισμός. Μα ο κανονισμός έχει αλλάξει για τη μία φωτοβολίδα, όχι για τις τρεις που έπεσαν συνολικά στην Τούμπα. Να μην αποδομηθεί ο Σιδηρόπουλος, αλλά τι να κάνουμε δηλαδή που στέρησε από την ΑΕΚ για δεύτερη σερί χρονιά τη νίκη σε ματς με τον ΠΑΟΚ;

Και σειρά πήραν χθες οι τηλεοπτικές εκπομπές. Να βγαίνει στη δίκη ο μακεδονομάχος που τα έβλεπε όλα καλώς καμωμένα, να εμφανίζει ο Θωμαϊδης αμφισβητούμενες φάσεις που όλως τυχαίως εμφάνισαν ως ριγμένο τον ΠΑΟΚ και προσπαθούσαν να πείσουν πως απλά ο Ευθυμιάδης είναι ντεφορμέ! Ρε τι άλλο θα ακούσουμε; Αυτό είναι το αφήγημα που τους συμφέρει, αυτό επιχειρούν να πλασάρουν με τους κάθε λογής υπαλλήλους τους τις τελευταίες ώρες. Και έμεινε να μιλά για την ΑΕΚ και να την «υπερασπίζεται», ο Κωνσταντίνος Κοτσώνης. Θεέ και κύριε!

Εάν στην ΑΕΚ, σε όλο τον οργανισμό ΑΕΚ, καταλάβουν πως είναι μόνοι τους εναντίον όλων, πάει και έρχεται. Εάν συνεχίσουν να τρέφουν ψευδαισθήσεις πως όσοι είναι εργαζόμενοι σε ασπρόμαυρα και πράσινα μέσα θα δώσουν έστω και ένα ψίχουλο, τότε είναι βαθιά νυχτωμένοι. Και όσο δεν αντιλαμβάνονται τη σημασία που υπάρχει στην επικοινωνία, θα εισπράττουν όλη την αντίδραση στο πρόσωπο τους και θα τρέχουν να μαζέψουν μετά τα ασυμμάζευτα.

Ο Ενωσίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X