Ασε μας ρε Κυριάκο και εσύ...

Ασε μας ρε Κυριάκο και εσύ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τοποθέτησή του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος απαντά σε όσα λέγονται και γράφονται για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Κυριάκος Κυριάκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στις τελευταίες στιγμές του το σύστημα φρόντισε να ξεπληρώσει τα ανοιχτά γραμμάτια. Είτε με σημαίες και σφυρίχτρες, είτε με τους payroll-ίστες καριέρας.

Μεγαλύτερο όπλο μιας καλοστημένης προπαγάνδας είναι ο αχταρμάς και η ανακρίβεια, τα οποία σήμερα επιστρατεύουν.

Παρότι ο ΠΑΟΚ επίσημα ή ανεπίσημα δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για καπνογόνα σε κανένα γήπεδο του πλανήτη (παρά μόνο για την ανακολουθία πράξεων και λόγων ενός σαστισμένου διαιτητή), μόνοι μας πληροφορήσαμε χθες για τις ενέργειες που κάνουμε για να βρούμε τον υπαίτιο της φωτοβολίδας (παρεμπιπτόντως της 1ης που έπεσε εδώ και μήνες, όχι μόνο στο χθεσινό ματς που κάποιοι είδαν…τρεις!!!)

Ενώ ο ΠΑΟΚ ουδέποτε ξεφτυλίστηκε για ένα μεμονωμένο σοβαρό ή ασόβαρο σφύριγμα, μας καλούν να καταγγείλουμε τον κορυφαίο και πέραν πάσης υποψίας διαιτητή του πρωταθλήματος για δυο λάθος…άουτ σε ένα ντέρμπι!!! Οι ίδιοι που το Σάββατο είχαν μάλλον πάει για ψαράκι με την οικογένεια….

Ντροπή σε όσους μπροστά στα συμφέροντα που επί πληρωμή εξυπηρετούν, αντιμετωπίζουν το κοινό τους σαν εντελώς λοβοτομημένο… Ο ΠΑΟΚ τους εχθρούς του, τους αντιμετωπίζει αντρίκεια και με επιχειρήματα…

ΥΓ. Όσοι έχουν τη μύγα ας μυγιαστούν ελεύθερα…».

Ασε μας ρε Κυριάκο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X