Η διαφορετική εκκίνηση και η αλλαγή του «Μπάκα» στην Τούμπα

Η προπόνηση της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρυσι μέχρι τις 17 Οκτωβρίου είχε σκοράρει 5 γκολ και είχε δύο ασίστ. Ξεκάθαρος ο ρόλος του στον Πανιώνιο επί Ουζουνίδη και με πολύ θετικά αποτελέσματα για τον ίδιο και την ομάδα του. Το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο άλμα, φόρεσε την φανέλα της ομάδας της καρδιάς του, όμως ακόμη προσπαθεί να προσαρμοστεί, και το κυριότερο αναζητά ακόμη τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Ο Τάσος Μπακασέτας έχει προλάβει να παίξει σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και στα άκρα της επίθεσης και πίσω από τον φορ, αλλά και «ψευτοεννιάρι». Ακόμη δεν έχει «κολλήσει» κάπου. Η έλευση του Ζοσέ Μοράις είναι η ελπίδα του ίδιου και της ΑΕΚ να καταφέρουν όλοι μαζί να «μπει» ο Μπακασέτας στην ομάδα.

Σε οκτώ παιχνίδια φέτος μετρά μόλις ένα γκολ με μικρή προσφορά στην ομάδα.

Τέρμα που μέτρησε… χρυσό, καθώς άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη στη Βέροια. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Μπακασέτας δεν… πατά καλά, η ουσιαστική βοήθεια του είναι πολύ μικρή και έχει δρόμο μπροστά του. Αλλωστε και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι άλλες είναι οι δυνατότητες και στην ΑΕΚ περιμένουν πολλά περισσότερα.

Ο Μοράις ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σκέφτεται να βάλει στην 11αδα τον Μπακασέτα κοντά στον Αλμέιδα, και να μετατοπιστεί στα άκρα ο Μάνταλος.

Και ο ίδιος εύχεται από την Τούμπα να αρχίσει να είναι ο πραγματικός… Μπακασέτας, ο οποίος ενθουσίασε τον κόσμο το καλοκαίρι με την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X