«Πιο δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ, απ’ ότι με τον Ολυμπιακό»

«Πιο δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ, απ’ ότι με τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υπογράμμισε πως το παιχνίδι της 9ης αγωνιστική είναι πιο δύσκολο απ’ ότι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της Nova: «Το ματς αυτό θα είναι πιο δύσκολο από αυτό με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει διαφορετικά με τον Ολυμπιακό, προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα όπως και εμείς. Πιστεύω πως η ομάδα μου είναι έτοιμη, έχουμε ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, μιλήσαμε γι΄ αυτό το παιχνίδι, οι παίκτες μου καταλαβαίνουν και ξέρουν πως είναι ένα δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι. Θέλουμε να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο Σέρβος μίλησε και για την αποθεραπεία του Γιώργου Τζαβέλλα λέγοντας: «Ο Τζαβέλλας είναι σε καλό δρόμο, κάθε μέρα είναι καλύτερα. Θα τον παρακολουθήσουμε σήμερα και αύριο και θα δούμε αν θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Αν δεν γίνει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τότε κατά 99% θα είναι έτοιμος για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X