«Μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ ο Μοράις και να φτάσει έως και την κατάκτηση του τίτλου»

Τα ατού και ο προβληματισμός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Αντάλιασπορ, πρώην ομάδα του Μοράις, για τον Πορτογάλο προπονητή της ΑΕΚ. Ο Αλί Σαφάκ Οζτούρκ, μίλησε στη «Live Sport» και τόνισε πως ο Μοράις μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Εκτιμώ πολύ τον Ζοσέ και όσα είδα στο διάστημα της συνεργασίας μας, έστω και για λόγους μήνες. Έχει μια εξαιρετική προσωπικότητα και εκπληκτικές γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο. Άλλωστε έχει συνεργαστεί σε μεγάλα κλαμπ με τον Ζοσέ Μουρίνιο και έχει σημαντικές εμπειρίες», είπε αρχικά για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση γιατί τον απέλυσε: «Ήρθε στην Αντάλιασπορ πριν γίνω εγώ πρόεδρος. Υπήρχαν προβλήματα και ανισορροπία στην ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Γι’ αυτό και αποχώρησε. Επίσης η ομάδα ήταν και άτυχη με κάποια αποτελέσματά της και έτσι φτάσαμε σε αυτό το σημείο».

Όσο για το τι πιστεύει πως μπορεί ο Μοράις να πετύχει στην ΑΕΚ, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Πιστεύω πως είναι μια καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ και τον ίδιο τον Ζοσέ. Με σωστές βάσεις μπορεί να πετύχει στην ΑΕΚ και έχει σίγουρα την ικανότητα ως προπονητής να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι πρέπει να του δοθεί χρόνος και να έχει την εμπιστοσύνη του κλαμπ για να μπορέσει να πετύχει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X