Χριστοδουλόπουλος: «Θέλω τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ»

Κάτι (δεν) κολλάει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την δική του ατομική απόδοση μίλησε στον OTE Sport ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί και να μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Ο έμπειρος διεθνής σχολίασε για το ματς με την Κέρκυρα «Μας επηρέασε λίγο το αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα αλλά είχαμε σωστές βάσεις από την αρχή. Για μένα παρόλο που δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε τόσες πολλές ευκαιρίες μέχρι το 60’,70’, τουλάχιστον προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα. Εγινε στο τέλος, έτσι πάνε αυτά τα παιχνίδια όταν έρχονται οι ομάδες να κλειστούν στο ΟΑΚΑ. Οσο το δυνατόν πιο γρήγορα βάλεις ένα ή δύο γκολ, το πράγμα απλοποιείται.  Νομίζω όμως ότι δείξαμε πως έχουμε και την ποιότητα. Θα πω κάτι που είχα πει και μετά το ματς με τον Ηρακλή. Για να πάει καλά η ομάδα θα πρέπει λίγο να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας στα τρεξίματα, σε κίνηση χωρίς την μπάλα, ακόμα και τις πάσες μας, τον τρόπο που χτυπάμε την μπάλα. Να τρέχει η μπάλα γρήγορα γιατί αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό με την ποιότητα που έχουμε θα δημιουργούμε και θα εκμεταλλευόμαστε τα καλά μας στοιχεία».

Για την απόδοση του και τις εμφανίσεις του σχολίασε: «Ενιωθα καλά, καλύτερα από όλες τις άλλες φορές. Νομίζω φαινόταν λίγο αλλά θέλω το χρόνο μου κι εγώ, δεν μου έκανε καλό η περυσινή χρονιά.

Μετά θέλω να προσαρμοστώ σε κάποια νέα δεδομένα, τα οποία για 4 χρόνια τα είχα ξεχάσει. Δεν είναι καμία δικαιολογία, είναι η αλήθεια, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Οσο περνάει ο καιρός θέλω να πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα. Θέλω πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα, απολαμβάνω κάθε στιγμή που είμαι εδώ και δεν το λέω επειδή κάτι πήγε καλά ή για να θολώσω τα νερά ή απλά λαϊκά για να το παίξω κάποιος. Είναι η αλήθεια, το ξέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και το ξέρω πιο πολύ εγώ. Καταρχάς για να έχω έρθει θέλω τόσο πολύ να βοηθήσω. Στον πρώτο που υποσχέθηκα πράγματα  ήταν στον εαυτό μου.

Επίσης, ο Λάζαρος μίλησε για την ισοπαλία με τον Πανιώνιο: «Δεν ήταν φυσιολογικό το αποτέλεσμα της Κυριακής, χωρίς να ρίχνω τις ευθύνες σε κάποιον. Απλά για την ΑΕΚ δεν είναι φυσιολογικό να γκελάρει μέσα στην έδρα της. Το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό την Κυριακή, εμείς θέλουμε να παρουσιαστούμε με τα δεδομένα τα σημερινά (σ.σ. κόντρα στην Κέρκυρα). Θα είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι, να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο για να ανεβάσουμε και την ποιότητα του πρωταθλήματος. Πιο πολύ για εμάς ίσως είναι παιχνίδι ζωής ή θανάτου».

Τέλος, ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε και για την Εθνική ομάδα και την πιθανή επιστροφή «Εννοείται πως στοχεύω στην Εθνική. Για αυτό ξαναγύρισα κιόλας. Θέλω να δείξω αυτό που είμαι και αυτό που έχω για να είμαι και στην Εθνική ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X