Υπέταξε τον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο (VIDEO)

Υπέταξε τον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σεζόν 1967-1968 η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί σχετικά άνετα πρωταθλήτρια Ελλάδας. Με τις ίδιες φιλοδοξίες ξεκίνησε και την επόμενη σεζόν και σχετικά νωρίς κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Η Ένωση φιλοξενήθηκε από τους Πειραιώτες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, μία ημέρα σαν σήμερα το 1968, με την ΑΕΚ να αποδεικνύει την ανωτερότητά της.

Σε ένα ματς όπου διακόπηκε για 12 λεπτά, λόγω των έντονων διαμαρτυριών των παιχτών του Ολυμπιακού προς τον διαιτητή κ. Ξανθούλη ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 3-2. Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Κώστα Νικολαΐδη και ενώ ένα λεπτό νωρίτερα η προσπάθεια του Παπαϊωάννου είχε σταματήσει στο δοκάρι.

Οι Πειραιώτες απάντησαν σχετικά γρήγορα φέρνοντας το ματς στα ίσια με τον Σιδέρη στο 30’, όμως πριν βγει το ημίχρονο η ΑΕΚ προηγήθηκε και πάλι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραφέσκου. Στο 63’ ο Σιδέρης ισοφάρισε για δεύτερη φορά με τον Παπαϊωάννου να φυλάει το καλύτερο προς το τέλος (78’) διαμορφώνοντας με φάουλ το τελικό σκορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X