"Χτυπάει" την πόρτα της εθνικής ο Γιόχανσον

Ο Γιόχανσον του πρώτου ημιχρόνου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εμφανίσεις του Γιάκομπ Γιόχανσον με τη φανέλα της ΑΕΚ, φέτος αλλά και πέρυσι, δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στους συμπατριώτες του. Γι’ αυτό και ο βοηθός της Εθνικής Σουηδίας, Πίτερ Βέτεγκρεν, βρέθηκε στη χώρα μας τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να “τσεκάρει” τον παίκτη της Ένωσης, που είναι στο… κατώφλι της εθνικής!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα “Aftonbladet”, ο Βέτεγκρεν παρακολούθησε τον Γιόχανσον από κοντά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος σε δηλώσεις του. «Ναι, είναι αλήθεια ότι πήγα στην Αθήνα, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω για συγκεκριμένους παίκτες ξεχωριστά», είπε ο βοηθός του Γιάνε Άντερσον στον πάγκο των Σουηδών.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις του Γιόχανσον, που σχολίασε τα εξής: «Δεν το ήξερα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση από την πλευρά τους ότι τα πάω καλά εδώ. Γενικά έχω βελτιώσει τομείς του παιχνιδιού μου εδώ, όπως το ότι συμμετέχω περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι”,.

Τέλος, θέση για το ενδεχόμενο κλήσης του Γιόχανσον στην εθνική πήρε και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, με τον τεχνικό της Ένωσης να αναφέρει μεταξύ άλλων: “Ο Γιάκομπ είναι ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της εθνικής και αναμφίβολα διεκδικεί μια θέση. Ωστόσο το τι θα γίνει τελικά εξαρτάται από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς για την θέση που αγωνίζεται ο Γιάκομπ, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην εθνική Σουηδίας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X