Ένας άριστος γνώστης του διεθνούς (ποδοσφαιρικού) δικαίου

Όταν ο Λυσάνδρου "πλήγωνε" την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η θέση του διευθύνοντα συμβούλου στην ΠΑΕ ΑΕΚ, έτσι κι αλλιώς είναι “κλειδί”. Ρόλος δύσκολος και σύνθετος. Επίσης από την στιγμή που μέχρι τώρα το πόστο κατείχε ένας άνθρωπος σαν τον Αλέξη Δέδε, ο διάδοχος θα έπρεπε να είναι ανάλογου “βεληνεκούς”. Και η αλήθεια είναι πως μια ματιά στα πεπραγμένα του Μηνά Λυσάνδρου, φανερώνει πως η ΑΕΚ έκανε μια εξαιρετικά “ψαγμένη” επιλογή. Και αυτό διότι πήγε σ’ έναν άριστο γνώση του διεθνούς ποδοσφαιρικού δικαίου, ο οποίος έχει χειριστεί και έχει φέρει εις πέρας περίπλοκες υποθέσεις. Όπως για παράδειγμα την επιστροφή από την ΦΙΦΑ, των τριών βαθμών που είχαν αφαιρεθεί από τον Ηρακλή το 2015, λόγω οφειλών στο Λόπεθ. Ή όπως η επιτυχημένη διαδικασία αδειοδότησης του ΠΑΣ, που επέτρεψε στην ομάδα των Ιωαννίνων να αγωνιστεί φέτος και στην Ευρώπη. Κάτι που δεν είχε καταφέρει τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λυσάνδρου παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του (είναι μόλις 36 χρονών), έχει ήδη προλάβει να χειριστεί ουκ ολίγες δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που αφορούν νομικές διαφορετικές ή φακέλους αδειοδοτήσεων. Μάλιστα και τώρα είχε πολλές τρέχουσες υποθέσεις. Ωστόσο από την στιγμή που αναλαμβάνει την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΠΑΕ, Ο Λυσάνδρου αναστέλλει την δικηγορική του ιδιότητα, καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X