Παραιτήθηκε ο Δέδες, ο Λυσάνδρου στη θέση του

Το fair play της ΑΕΚ για τον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε πως ο Αλέξανδρος Δέδες παραιτήθηκε από διευθύνων σύμβουλος εξέδωσε η ΠΑΕ. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κ. Αλέξανδρος Δέδες υπέβαλλε σήμερα την παραίτησή του στον πρόεδρο της ομάδας, Ευάγγελο Ασλανίδη. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή. H διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Δέδε για την προσφορά του στο διάστημα της άψογης συνεργασίας τους και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα της Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές του στο νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE στη Μαδρίτη με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X