Μαζί ΑΕΚ και Λουξ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας της με την Λουξ ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την No 1 ελληνική εταιρία αναψυκτικών και χυμών Λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, η οποία και θα αποτελέσει «επίσημο αναψυκτικό» της ομάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.
Η Λουξ, ως κορυφαία ελληνική εταιρία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών, επέλεξε τη χορηγική πλατφόρμα της ΑΕΚ ως στρατηγικό πυλώνα στο πλαίσιο του ευρύτερου πλάνου προώθησης και επικοινωνίας των προϊόντων της.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας ο αντιπρόεδρος της Λουξ κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ανανεώνουμε για ακόμη μια χρονιά τη συνεργασία μας με την ομάδα της ΑΕΚ, μία ομάδα με ξεχωριστή συνεισφορά και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σταθερή αξία για τη Λουξ αποτελεί η έμπρακτη στήριξη και προαγωγή του Αθλητισμού. Είμαστε σίγουροι ότι και φέτος η ΑΕΚ θα προσφέρει μοναδικό θέαμα στο φίλαθλο κοινό».
Ο εμπορικός διευθυντής της ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά η ανανέωση μιας επιτυχημένης συνεργασίας, με αμοιβαία οφέλη. Η Λουξ είναι πάντα δίπλα μας, στηρίζοντας ενεργά την ομάδα. Είμαστε περήφανοι που για τη φετινή σεζόν θα έχουμε στο πλευρό μας μία δυνατή ελληνική επιχείρηση που υποστηρίζει ενεργά τον Αθλητισμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X