Ο "μικρός" το... έχει

Ο "μικρός" το... έχει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πήρε χθες για πρώτη φορά φανέλα βασικού στη φετινή σεζόν, ξεκινώντας στο πλευρό του Αντρέ Σιμόες στο 4-4-2 του Μοράις. Ο 18χρονος μέσος της ΑΕΚ έμεινε στο γήπεδο μέχρι το τέλος του ματς, κάνοντας γενικά ένα πολύ… ώριμο παιχνίδι. Βοηθώντας την Ένωση σε όλους τους τομείς του αγώνα.

Ο νεαρός άσος έκανε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, κλέβοντας μπάλες και κόβοντας επιθέσεις της Κέρκυρας. Ενώ όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του, επιχειρούσε να παίξει κάθετα, κάνοντας πολλές φορές και ο ίδιος κίνηση στον χώρο, για να την ξαναπάρει και να απειλήσει. Όπως έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν δεν δίστασε να δοκιμάσει το πόδι του και τα αντανακλαστικά του Αραμπατζή, έξω από την περιοχή.

Γενικά η παρουσία του Γαλανόπουλου χθες ήταν από τα πολύ θετικά στοιχεία που προέκυψαν για την ΑΕΚ στο ματς με την Κέρκυρα, αν όχι το θετικότερο. Με τον 18χρονο άσο να δείχνει πως το… έχει. Και πως πέραν του ταλέντου, διαθέτει και την ωριμότητα, για να κάνει το ξεπέταγμα φέτος και να μπει στην εξίσωση του ρόστερ της ΑΕΚ, αποκτώντας ρόλο στην ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X