Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" που έπαιξαν με Κέρκυρα

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" που έπαιξαν με Κέρκυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Κέρκυρα

Βασίλης Μπάρκας: Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα σε επίσημο ματς της ΑΕΚ. Έδειξε πως μέσα από την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, βρίσκεται σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Έβγαλε αντανακλαστικά στο σουτ του Γεωργίου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και σε γενικές γραμμές διαχειρίστηκε καλά, όσες φάσεις χρειάστηκε.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ο Βραζιλιάνος μπακ επέστρεψε στην ενδεκάδα, άνοιξε το σκορ μ’ ένα όμορφο γκολ, ενώ έκανε σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Λάζαρου στο δεύτερο γκολ. Γενικώς δεν έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά ειδικώς έχει μεγάλη συμμετοχή στη νίκη της ΑΕΚ.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Με εξαίρεση δυο λάθος εκτιμήσεις που έκανε σε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και τις οποίες διόρθωσε ο ίδιος, έκανε σωστά την δουλειά του. Και όσες φορές χρειάστηκε, επενέβη γρήγορα και έγκαιρα.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Λίγο έλλειψε και πάλι να σκοράρει, καθώς είχε ένα δοκάρι, ενώ δικαιούταν να κερδίσει και ένα πέναλτι καθώς στην ίδια φάση τον ανέτρεψε ο αντίπαλος και δεν του επέτρεψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Και αυτός έκανε δυο λάθος εκτιμήσεις φάσεων, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως σε γενικές γραμμές και αυτός δεν είχε ζητήματα.

Μανουέλ Ντίας: Μπήκε στην ενδεκάδα για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μπήκε πολύ ορεξάτος στο ματς και προσπάθησε να βοηθήσει και στην επιθετική λειτουργία. Όμως δεν του βγήκαν οι συνεργασίες με τον Λάζαρο. Έκανε και τα λαθάκια του με την μπάλα στα πόδια.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ο νεαρός έτρεξε πολύ και έκανε πολλά χιλιόμετρα, στην πρώτη του συμμετοχή στην ενδεκάδα σε επίσημο ματς. Βοήθησε πολύ στη μεσαία γραμμή, ζητούσε και έπαιρνε μπάλα, ήταν θετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στις μεταβιβάσεις του, θα είχε κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Αντρέ Σιμόες: Ακόμα ο Πορτογάλος μέσος δείχνει να είναι βαρύς. Κυρίως φαίνεται να μην έχει μπορέσει ακόμα να βρει τον ρυθμό του, καθώς προέρχεται από διάστημα απουσίας. Επίσης είχε διαφορετικό ρόλο σε σχέση μ’ αυτόν που έχει συνήθως, καθώς χρειαζόταν να πάρει πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες ως προς το δημιουργικό κομμάτι, κάτι το οποίο δεν έκανε.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Δεν ξεκίνησε καλά το ματς. Παρόλο που είχε διάθεση και παρόλο που προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες, δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα απ’ όσα δοκίμασε. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κινητικός, άλλαζε πλευρές, αλλά και πάλι του έλειπε η ουσία. Ωστόσο κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα, με όμορφη κεφαλιά.

Βαγγέλης Πλατέλλας: Ήταν από τους καλύτερους και σίγουρα ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Έστρωσε την μπάλα στο γκολ του Γκάλο, είχε την κάθετη στην ευκαιρία του Πέκχαρτ, από δικό του φάουλ είχε το δοκάρι ο Λαμπρόπουλος και γενικώς ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες ομάδας, στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Χρήστος Αραβίδης: Ξεκίνησε ως παρτενέρ του Πέκχαρτ στην επίθεση. Προσπάθησε να βοηθήσει και να πάρει προσπάθειες πάνω του, αλλά δεν του βγήκαν πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο και όταν άλλαξε το σχήμα, πέρασε στα άκρα. Και πάλι ήταν κινητικός αλλά ήταν και μακριά από τον χώρο δράσης του, οπότε δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος.

Τόμας Πέκχαρτ: Σε γενικές γραμμές καλό ματς δεν έκανε. Ήταν και πάλι πολύ βαρύς και αργούσε στις αντιδράσεις του, με αποτέλεσμα να τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί. Αστόχησε στο τετ α τετ που είχε στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε στην δεύτερη ανάλογη ευκαιρία στο 80′.

Πέτρος Μάνταλος: Όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ άλλαξε η είσοδος του στο γήπεδο. Και η προσπάθεια που κάνει στην φάση του τρίτου γκολ, το οποίο το δίνει σχεδόν έτοιμο στον Πέκχαρτ, ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και είναι δείγμα της κλάσης του.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, άρχισε να συμμαζεύει λίγο την κατάσταση στη μεσαία γραμμή και κυρίως να την νοικοκυρεύει ως προς την κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ντάρκο Ζόριτς: Έπαιξε λίγο και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος και μετά από πολύ καιρό. Δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα, άλλωστε δεν έχει ούτε καν ρυθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X