Επιλεκτική όραση ο Θεοδωρίδης

Σάββας στον... κόσμο του: "Περιμένουν να γίνει καλά ο Μάνταλος για να παίξουμε;"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα άψογα τα είδε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» τα είδε όλα άψογα αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν είδε τα  πανό που κρεμάστηκαν στις εξέδρες κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

«Ο ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ σαν ομάδα. Ασυζητητί, είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, μετά τον Ολυμπιακό. Ήταν ωραίο παιχνίδι, που κέρδισε ο Ολυμπιακός. Την άξιζε 100% τη νίκη ο Ολυμπιακός. Ό,τι έγινε, με τις διακοπές, ήταν εις βάρος του Ολυμπιακού. Αυτοί είναι οι κανονισμοί, που τηρήθηκαν άψογα. Ότι έπρεπε να γίνει από τους διαιτητές, έγινε.

Για το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, τα χιλιοστά δεν έχουν σημασία. Στο κάτω κάτω, πάσα έκανε ο Ιντέγε, ο παίκτης του ΠΑΟΚ το έβαλε το γκολ. Ας σταματήσουν αυτές οι ιστορίες. Τα πανό κατά Κοντονή ούτε τα είδα ούτε τα ξέρω», είπε μεταξύ άλλων ο Θεοδωρίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X